Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

150. 000 Ytl Sermaye İle Konya'da Ne İş Yapalır?

BaşlatanhhhTarih29/11/2007 21:15:05Yorum16

İlk mesaj
150.000.ytl sermayem var.konyadayım.ne iş yapabilirm.
inşaat demeyin konyalı arsa sahiplerinin gözü açılmış küçükçaplı yapsat işleri ölü
giyim demeyin her taraf mağazaza dolu.
gıda sektörü zaten ölü
internet cafe vb.. işleride bana uzak işler
başka ne yapabilirim.?bu yazdığım sektörlerin hepsini araştırdım boş konuşmuyorum.
hhh

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Eğlence sektörüne girmeyi dene hiç olmazsa sermayenin büyük bi kısmı cebinde kalır.
Kafana yattığı zaman zaten seni kimse tutamaz.
eğlence sektöründen kastım çocuklara yönelik.Bilgi paylaşabilirim.Özel olarak mailinizi verirseniz.Ben oyuncak tren ve jetonlu oyun makinaları işletiyorum.
kendi imalatımız tamamen yerli.Ve daha hesaplı.Her türlü garanti mevcuttu(motorundan tut mekanik aksam vb.)
Bu işin tadını aldığınız zaman bize dua edeceksiniz.Çünkü biz de biri sayesinde bu duyguları yaşadık yaşıyoruz yaşatmak istiyoruz.
Teşekkür ederim.Gürsoy BALO.Manisa Turgutlu
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Merhabalar,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu
günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeyi hedefliyoruz. Distribütörlük şartları ve
detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ( www.forexnano.com ) ya da 0 216 572 80 79 ,
ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gursoybalo
Eğlence sektörüne girmeyi dene hiç olmazsa sermayenin büyük bi kısmı cebinde kalır.
Kafana yattığı zaman zaten seni kimse tutamaz.
eğlence sektöründen kastım çocuklara yönelik.Bilgi paylaşabilirim.Özel olarak mailinizi verirseniz.Ben oyuncak tren ve jetonlu oyun makinaları işletiyorum.
kendi imalatımız tamamen yerli.Ve daha hesaplı.Her türlü garanti mevcuttu(motorundan tut mekanik aksam vb.)
Bu işin tadını aldığınız zaman bize dua edeceksiniz.Çünkü biz de biri sayesinde bu duyguları yaşadık yaşıyoruz yaşatmak istiyoruz.
Teşekkür ederim.Gürsoy BALO.Manisa Turgutlu

Gürsoy bey Görüşebiliriz Mail Adresim veysel@canaykart.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
MSN Adresiniz varsa yazışalım,İstediğiniz bilgiler hakkında?
gursoybalo

öğrenci yurdu aç karlı ve zevkli bir iş.açmaya gücünüz yetmiyorsa gelin ortak açalım.dönerseniz bilgi alışverişi yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Serbest meslek
Faiz alanda verende cehennemin en dibindedir(hz.Muhammed s.a.s).
Arkadaşlar faiz işine biraz dikkat edelim?Ne dersiniz!!
gursoybalo

alınteriile birşeyler kazanmak isterim dersen imalat yap kardeşim üretyani terle biraz kazandıgının tadı çıksın
Zafer BAYRAKTAR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
sayın konyalı hemserım ve dıger okurlar gercekten bı iş dusunuyorsanız web sıteme bakın bana ulasın az sermaye ıle bol kazanc elde edının.ayrıca bu sunacagım ıs alternatıf ıs bıle olur.yanı 2.ısınız.arayın konusalım ne kaybedersınız degılmı? www.dieweltgroup.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
iyi bir semtte elektronik üzerine iş yapman mantıklı olur bence.ancak işi yapacağın yere göre seçmen daha iyi olur.önce pazar araştırması yap.hatta mutlaka yap.bayilik veren onlarca firma var.bahsettiğin miktarla iki veya üç tane getirisi yüksek bayilikler alabilirsin.ama önce iyi bir araştırma yap.yatırımın sana zarar olarak dönmesin.örnek olarak bayilik.com,iskuruyorum.com gibi internet sitelerine bakarsan çevrene uygun yada miktara uygun birçok bayilik veren firma görebilirsin.iş çeşitide çok.yapacağın yatırım çevrende yada yaşadığın şehirde olmasınada gerek yok tabiki göze alırsan.umarım yapacağın işte başarılı olursun.
kosgep mi fosgep mi---

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
DOSTUM BAHSETTİGİN PARA HALA DURUYORMU. EGER DURUYORSA SANA GÜZEL BİR TEKLİFİM VAR. CEVABINIZI BEKLİYORUM
Lütfen büyük düşünün ülkemizin büyük yatırımlara ihtiyacı vardır. Sizler büyük düşünün finansman konusunu bundan sonra artık hiç dert etmeyin, finansman işini bizlere bırakın.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
150 nin üstüne bi 150 daha bul,10 daire yap,2 sini yer sahibine ver,geri kalanını ister sat ister kiraya.hiç başın ağrımaz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
merhaba
adım muhammed erduran konyada ikamet ediyorum
kafamda süper bi iş var ve bu konuda deneyimliyim
ancak takdir edersiniz ki bunun için sermayeye ihtiyacım var
fakat emekli bir memur çocuğuyum ve işsizim
bu nedenle maddi durumum müsait değil
ortaklık veya borç yolu ile ilgileniyorum
0505 2140906 numaralı telefondan ya da buradan benimle iletişim kurarsanız size daha ayrıntılı bilgi verebilirim
kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
Sevgili Muhammed, başlık üzerindeki tarih, 2007 aralık ayında yazıldığını gösteriyor. Yani başlık sahibi yapmıştır bu vakte bir şeyler.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
ben yine de şansımı deneyeyim dedim :) teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
sevgili hhh aksaraylıyım konya aksaray 1.5 saat.bir kamu kurumundan termal tesis kiraladım 20 yıllığına yıllık 1 milyar kira tesisin yapılması gerekli eksikleri var 150 200 bin arası ihtiyaç var düşünürsen birlikte yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er