Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çağrı Merkezi İçin Adsl Bayiliği

Başlatangodsmack35Tarih28/06/2011 23:14:24Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye93 yazı
merhaba saygıdeğer koniks üyeleri..ben kurmak istediğim çağrı merkezi için adsl bayiliği almak istiyorum..sadece bir şirkete ait bayilik değil ttnet,uydunet,turknet,dopind adsl vs hepsi dahil bütün adsl başvurularını alabilceğim bir bayilik.zaten mevcut bayilikler var ama araştırdım bulamadım bir türlü.bana data verebilecek ve verdiği hakediş primlerinden fazla kesinti yapmayan bir bayi arıyorum ( gerçek hakediş primlerini biliyorum lütfen komik rakamlar yazmayın ) bayiler mail adreslerini bırakabilirler yada özel mesaj atıp iletişime geçebilirler

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye19 yazı
slm.bende izmirde yaşıyorum ve çagrı merkezi açmak üzereyim istersen görüşelim.karşılıklı fikir alış verişinde bulunuruz.05556705332

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
banada bilgi verebilirmisiniz zekiil@hotmail.com
beşiktaş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye488 yazı

doping hakedişleri ödemiyor ödesede 6 ay sonra ancak.
turk.net iyi oranları.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye14 yazı
ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR TÜRKİYEDEKİ ÇAGRI MERKEZLERININ DURUMU HAKKINDA ÖYLE GENEL Bİ BAKMAKTAYDIM YAZILARINIZI GÖRDÜM BEN ESKİŞEHİRDE B.D.A BİLİŞİM SAHİBİ BAHRİ DENİZ AYKUTLU
SUANDA BAYİLİKLER VERMEKTEYİM (ÇAGRİ MERKEZİ BAYİİLİKLERİ) BİLGİNİZE SUNARIM SAGLAM DÜRÜST VE GÜVENİLİRLİK BENİM İÇİN ÖNDE GELİR BIR ARKADASIMIZ DOPİNG NET ODEME YAPMIYOR YAPSADA 6 AY SONRA DIYE BI CUMLE KURMUS 5 AYDAN BERI DOPING SATIYORUM VE COK TANIDIGIM ARKADASIM DOPING SATIYOR AYIN 15 -18 ARASI ÖDEMESINI HIC AKSATMAZ AMA ALT BAYİİSEN SENIN BAGLI OLDUGUN SANA HAKEDISINI VERMIYORSA O BASKA
SÖZUMUN BASINDA DEDIGIM GIBI TURKIYENIN ONDE GELEN KURULUSLARIN CAGRI MERKEZI BAYILIGINI HALA VERMEKTEYIM ILGILENEN ARKADASLAR VARSA

www.bdabilisim.com
bdabilisim@hotmail.com
0507 476 56 12
cumhuriye mah. başkan sokak no1 daıre 3 eskişehir
BDA BİLİŞİM

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
çağrı merkezlerine proje desteği verilir, evraksız ve kuryesiz yüksek hakedişlerle, kolay satılabilir ürün satışı yapabilirsiniz.türkiye genelinde 97 bayisiyle günden güne güçlenen bir firmayız
ayrıntılı bilgi için
506 715 80 75

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye123 yazı
merhaba,

telemarketing sektöründe büyüyen bir firmayız.
calısan cagrı merkezlerine ve yeni kurulumlara Bayilik veya Danısmanlık kapsamında CRM+Data ve ÜRÜN destegi veriyoruz.

İlgilenenler bana ulasabilir
Hasan
507 726 1933
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye33 yazı
çağrı merkezi kurmak isteyenlere
kurulum
bayilik
data
hizmeti verilir
omermanas@gmail.com
553 666 3 666
Manas Danışmanlık Çağrı Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
kayseri ' de 5 agent sahibi çağrı merkeziyiz . farklı ve satışı kolay projeleriniz ile ilgili bayilik almak isteriz ...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye12 yazı
merhaba,

yüksek ilk giriş maliyetleri olmadan, santral vs. satın almanıza gerek kalmadan, kiralama modeliyle çağrı merkezinizi (inbound & outbound) kurabiliriz.
öngördüğünüz çağrı hacminizi, planladığınız müşteri temsilcisi sayınızı mail olarak gönderirseniz teknoloji altyapısı ile ilgili teklif verebilirim.

intacto@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Değerli Arkadaşlar

Telemarketing (Telefonda satış) yapmayı düşünen yada şuanda sistemi olup farklı firmalarla çalışan arkadaşlar.
Biz Hitit Dijital - Telesatis.TV olarak sizleri DSMARTNET satmaya davet ediyoruz.

Yüksek Primler
Kısa Süreli Ödeme İmkanı
Katileli Ürün
Kurumsal yapı
Sözleşmeli Bayilik
Banka garantisi

ciddi düşünen arkadaşlar benimle iletişime gecerse Sistem ve Prim Yapısı üzerine bilgilendirme maili atabilirim

iletişim :

Yaşar Kenan Şeftalicioğlu
0 312 211 11 11
kenan@seftalicioglu.com
çağrı merkezi sahipleri sizleri tanımak isterim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
İzmir'de Türknet Ana Bayisi olarak çalışıyoruz. THK ve ADSL konularında çalışabiliriz. irtibata geçmek isterseniz hizmet@turknetanabayi.com
ilyas35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?imci
Yeni Üye1 yazı
MERHABALAR
TEN DİJİTAL - D-SMART BEYOĞLU BAYİSİYİZ FİRMAMIZ ADINA TELESATIŞ YAPABİLİCEK ÇAĞRI MERKEZLERİ ARAMAKTAYIZ BİZİMLE BİRLİKTE UYGUN FİYATA ÇALIŞMAK İSTEYENLER
yunus_tenha@hotmail.com yada 0 533 372 15 21 nolu telefondan ulaşabilirler.

D-SMART SHOP BEYOĞLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye3 yazı
Çağrı merkezi için projemi arıyorsunuz ?

Çağrı merkezi için proje arayanlar işte size kaçırılmıcak bir fırsat…

Telefon ve internet sektöründe çalışmak istemezmisiniz çağrı merkezinizde ?
Devir artık teknoloji devri ve artık her evde her iş yerinde internet olmadan olmuyor buda bizim yani Türknet Çözüm Ortakları için kaçırılmicak bir fırsat. Çünkü bizim tarifelerimiz diğer firmalara göre daha uygun o yüzden herkezin ihtiyacına göre paket sunabiliyoruz sizde bize bu yolda çağrı merkezinizle destek vermek ve para kazanmak için bizle iletişime geçin artık çağrı merkeziniz size para kazandırmaya başlasın…
Bize mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Çağrı İNKAYA
HP TELEKOM SATIŞ MÜDÜRÜ
HP TELEKOM

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR
Vodafone adsl satışı yapacak ciddi düşünen cagrı merkezleri arıyoruz. Hak edişler mail olarak gonderilecektir.
Bayilik için ilgilenenler olursa eğer iletişim numaramızdan ulaşabilirler.
İletişim no: 05060243066
yasin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye18 yazı
PROJE ARAYANLARA GSM NUMARA TAŞIMA VEYA FIBER SATIS BAYILIGI VERIYORUM.
RED 100,MASS 40, FIBER 350 TL (KDV,CRM,Data,Evrak toplama vb tum masraflar dusulmus net rakamlardır)

05422059050 Gokhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik