Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Markalaşmak Ve Bayileşmek

BaşlatankoltukcuTarih27/06/2011 15:47:17Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhaba Koniks üyeleri;

Sizlerle paylaşmak istediğim konu;
uzun yıllardır mobilya - koltuk tasarım ve imalatı yapmaktayız. Yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimiyle fabrikalaşmayı ve aynı zamanda markalaşarak bayileşmeyi düşünmekteyiz. geniş bir ürün yelpazemiz var (salon ve oturma odası koltuk takımları, yemek odası,yatak odası, genç odası ve aksesuar ) çoğu zaman büyük firmalara fason üretim yapıyoruz. ürünlerimiz Türkiye'nin her yerinde satılmaktadır. bazende Avrupa'dan müşterilerin bize gönderdikleri resimleri imal edip yurtdışına gönderiyoruz.
Şimdi çok önemli bir yol ayrımındayız başta dediğim gibi markalaşıp bayileşmek mi? yoksa eski düzen fasonculuğa devam etmek mi?
Markalaşmak ve bayileşmek konusunda kardeşimin deneyimi var, sıfırdan mağazalar kurup danışmanlık yapıyordu. ar-ge çalışmalarında benim uzun yıllar deneyimim var. imalat zaten şuan konusunda uzman 25 ustamız var.
Mobilya işi oldukça karlı bir iş hem bizim için hem satan mağazacı için. biz %10 kazanç sağlıyoruz mağazacı %50-60 oranında kar marjları var. bu konuda sizlerin hem fikirleri hemde bayilik taleplerini bekliyorum.
şimdilik web sitemizi ve resimlerimizi yükleyemiyoruz. zira fason çalıştığımız firmalardan dolayı. şimdilik yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye347 yazı
Türkiye de markalaşmak konusunda maalesef çok eksiklikler var,
üreticilerimiz kendi markalarını oluşturmaki kalite değeri katmak, kendi satış kanallarını oluşturmak konusunda çok muhafazakarlar
alışılmış fason üretimde ısrarcı olmaktalar.

başkaları için üretmek anacak bugünü krtarır, yarını ise oluşturduğunuz markanız ve satış kanallarınız şekillendirir.

markalaşmak deyince insanlarımız güzel bir isim bulmak algılıyor, oysaki marka ürünün adından, yenilikçiliğinden, kalitesinden , sağladığı müşteri menuniyetinden, satış sonrası hizmetlere kadar bir değerler bütünüdür.

Bu değerler, hedef müşteri beklentileri ve satış kanalları ii organize edilirse markalaşma, geri dönüşü çok karlı olan bir yatırımdır.

Mevcut fason üretim yapan firmalar ise bu konuda dah avantajlı, zaten üretmekte olduğu ve ticari kapasite varolduğu için operasyonel kabiliyetteler.
bir marka değeri oluşturup, fason üretime ek olarak bu markayıda üreterek, önce karma satan mağazalara girip,
adım adım ilerleyerek konsept mağazalara geçilebilir.
inşallah markalaşma süreciniz hayırlı olur, kazancınız bol, istihdamınız geniş olur.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye19 yazı
zahmet edip yorum yazdığın için çok teşekkür ederim dostum,

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye71 yazı

koltukcu bey slm peki bu işi ırakta acsan nasıl.
sadece size bi fikir söyleyim burda bayi %50 60 kazanıyorsa siz ben ce bi ırakta yani erbilde acmayı
düşünün size cok iyi bir satış olacak yani demek istediğim şey bu.
kendi imalatını yapan ırakta kendi bir bayilik acsa herzama ve kalıcı olarak.
%70 80 kazancı olur ve daima devam eder bu kazanc size her türlü yadımcı olabilirim.
isterseniz iletişime gecebilirsiniz.

IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
5324434454
KADDAFİ İMRAK

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
Üye127 yazı
Merhabalar 8 yıldır bursada mobilya sektöründe faaliyet gösteriyoruz.. sizinle irtibata geçmek isteriz özel mesaj attım bilginize
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..

EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ...
YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )

ersinhatir@gmail.com facebook adresim
http://www.ozgultermal.com
http://www.facebook.com/photo.php?v=2306744037006

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye127 yazı
Bu arada Kaddafi bey sizinle konustuktan sonra suan dukkan açılışını ve showroom hazırlıklarına başladık ama sizinle mutlaka irtiaba gececeğiz kış gelmeden aklımızda sizinle birlikte bir Erbil ziyareti var.. görüşmek üzere..
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..

EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ...
YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )

ersinhatir@gmail.com facebook adresim
http://www.ozgultermal.com
http://www.facebook.com/photo.php?v=2306744037006

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama