kendi imalatımız olup toptan ve parekende olarak satış yapabiliyoruz. ayrıca stok mevcut olup sipariş üzerine de üretim yapmaktayız. 50x90 100x150 70x140 ebatlar da ve jakar dokuma, numune gönderim ücretlidir, ilgilenen arkadaşlar
resim fiyat ve vade konusunda bilgi veririsen 1 haftada bütün stokunu bitiririm... şimdi arkadaşın hesabından yazıyorum bana serolajans@hotmail.com yazarsan sevinirim....
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”
kendi imalatımız olup toptan ve parekende olarak satış yapabiliyoruz. ayrıca stok mevcut olup sipariş üzerine de üretim yapmaktayız. 50x90 100x150 70x140 ebatlar da ve jakar dokuma, numune gönderim ücretlidir, ilgilenen arkadaşlar
Merhabalar elinizdeki stok havlularin m2 gramajlari ve ebatlarini ogrenebilirmiyim Rica etsem.Birde bana fiyat konusunda detayli bilgi gecerseniz cok memnun olurum. Saygilarimla Hayirli bayramlar Osman Cubuk osman_cubuk_ro@hotmail.com
ürünlerin fiyat ve resimlerini alabilirmiyim yurtdışına ihrac edeceğiz utkuzengin@hotmail.com
kahramanmaraş
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz