Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

10 Tane Hot Corn Standı Var . Yer Bulamıyorum. . .

BaşlatantaegukgiTarih21/06/2011 11:50:13Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
arkadaşlar elimde 10 tane hot corn haşlanmış mısır standı var..ancak işe nerden başlayacagımı bılemıyorum..daha onemlısı yer bulamıyorum..nasıl nereden ne sekılde baslıyacagım konusunda goruslerınıze ıhtıyacım var...
daha once hıc yonetım tecrubem ve işletme olmadı...
sezon geçmeden bır yerden baslamam lazım..tesekkurler..

Yerleşim / Orası BurasıMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye229 yazı
arkadaşım ben kendi dükkanımın önüne lazım bi tane istersen getir koy bereber çalışalım . mailimden ulaş bana
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
işi bilmiyom demişsin blader iyide 10 adet hot corna nasıl sahip oldun :) hadi allah kolaylık versin.
dan dini dan dini dasdanaaaaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı

merhaba
su anda insanlarin en cok bulundugu yerler sahiller buralardan basla sezon yeni basladi belediylerden yer isgal oduyerek kiralama yapabilirsin. ayrica AVM lerden daha ucuza gelir.
Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye31 yazı
@altınordu ..parasını verdim aldım dıyelım arkadaşım...
@efsunlu msn ıme ekledım sizi....

Yerleşim / Orasy BurasyMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
Bende almak istiyorum?nasıl ve nereden alınıyor bilmiyorum?fiyatı nedir?Bilen arkadaşım varsa bana yardımcı olursa sevinirim.Bir yakınım bu işi yapmak istiyor.mail adresim: cekan5@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / ÇorluMeslek Tekstil
Üye126 yazı
dostum koyacak yeri önceden hazırlasan daha iyi olmazmıydı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye31 yazı
@silent teşekkürler..bence daha iyi olurdu ..zamanım olmadığından dolayı ilgilenemedım yer bulmakla..

Yerleşim / Orasy BurasyMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
yazlık beldelerin zabıta amirliklerine git gereken her şeyi o şekilde çözebilirsin.yaz bittikten sonrada avm müdürlükleriyle ve sevgi yolu girişlerine yine zabıta şefliğiyle anlaşarak halledebilirsin hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda