Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Kurmak İsteyenlere Yeni Fırsat "ötl Toplama"

Başlatansla06Tarih21/06/2011 09:49:21Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Bildiğiniz üzere tüm dünyada olduğu gibi atıklar çok büyük problem. Atıklardan en önemlisi ise bence ömrünü tamamlamış lastik (ÖTL)'lerdir. ÖTL'ler şu anda ülkemizde; yeniden kaplama , granül veya çimento fabrikalarında yakıt olarak kullanılmaktadır. Kyoto protokolü gereği artık bunlar 2012'den sonra yakıt ve kaplama olarak kullanılmayacak. Resmi verilere göre Türkiye'de her yıl 200.000 tok atık lastik çıkıyor. (LASDER verilerdir.) Biz yeni bir girişim yaparak geri dönüşüm fabrikası kurduk. Nakliye tarafımıza ait olmak üzere ton başına 30 TL nakit para veriyoruz. İlgilenen insanlar eğer ayda minumum 300 ton ve üzeri için kendini ayarlarsa aylık net geliriniz minumum 6.000. T.L. olacaktır. Detaylar için konuşabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye106 yazı
tamam naklıya ucretı de sıze ayıt mii ve ben adanadan yapmak ıstıyorum fabrıka nerde ben urunu bırıktırdıkten sonra sız mı gelıp alacaksınız
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Yeni Üye8 yazı
Kadir bey merhaba;

Adana ve çevresindeki illerde bu işi yapan bayimiz var. İsterseniz alt bayi olarak çalışabilirsiniz. Dilerseniz irtibatını verebilirim.

Üye106 yazı

çok iyi olur ben ciddi ilgilenmek istiyorum detaylı bilgi alabilirmiyim
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Üye279 yazı
bursa ve izmir bölgesinde bayiniz varmı ve detaylarla ilgili bilgi verbilirmisiniz nakliyeyi bizmi ayarlıyoruz yoksa sizmi gelip alıyorsunuz yasal prosüdür varmı alınması gereken izin bilgi verirseniz memnun olurum mail veya telden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye279 yazı
birde küçükte olsa otl geri dönüşüm karbon karası ve hurda tel için bir tesis nekadara mal ollur
bil verebilrmisin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
Kadir bey merhaba;

Adana'da ilgili kişi Selçuk SOĞUKKANLI'dır. İritibat numarası +90 507 258 78 58

Yeni Üye8 yazı
Mesut bey ;

Bursa ve İzmir bölgesinde görüştüğümüz insanlar var ancak daha sözleşme imzalamadık. Nakliye için bizim TIR'lar var ancak iş planına göre biz veya sizden destek isteyerek yardımcı olmanızı isteyebiliriz. Diğer sorunuza gelirse tesisin günlük kapasitesine bağlı olarak değişiyor. 20 tonluk tesis için arsa, inşaat , makina parkı ve diğer giderler için 8.000.000 USD bütçeniz olması gereklidir. Bu konuda hibe malesef yok. Ancak düşük faizli krediler var ki bunlarda özellikle dünya bankası ile avrupa yatırımveya kalkınma bankalarında bulunmaktadır. Faiz ise libor + 3,5 seviyesinde . Buradaki tehlike ise libor'da çünkü şu an taban seviyesinde değişken olduğu için çok büyük risk alma olasılığınız var. Türkiye'deki bankalarda ise faiz seviyesi şu anda % 8 ile % 9 civarı kredi miktarı ve şirketin kredibilitesine göre 1 + 2 , 1 + 4 veya en fazla 2 + 4 olarak veriliyor. Ayrıca her kurum en az % 20 ile %30 seviyesinde öz kaynak istiyor.