Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Brezilya . Girişimcilik, Yatırım Ve Dış Ticaret

BaşlatanşiliTarih21/06/2011 04:42:20Yorum1

İlk mesaj
Üye128 yazı
selam ben Mehmet ünal .. güney amerika brezilyada yaşıyorum .. brezilyada . kendime ait şirketim ve de gıda üzerinde üretim yapan pastanem var . hizmet verdiğim bölümler
+ Yatırım Danışmanlığı
+
+ Pazar Araştırması
+ Çeviri ve Tercümanlık
+ Fuar Desteği
yer kiralama . ve satın alma
+ Gezi Rehberliği
+ Organizasyonlar
+ Rezervasyon
+ Uçak Bileti
+ Araç Kiralama
+ ve şilide de kaldım .. türkiyeden şili cevizi itiyacı olanlara şili cevizi temin edebilirim . yada brezilya ı cumsa 45 şeker . yada . gıda ile ilgili bütün malzemeleri temin edebilirim ..yada talep edilen herhangi bir ürün temin edebilirim .. satışlar en az ton alımlıdır . birde boş yere canı sıkılan beni oyalamasın lütfen .. ben komisyonla çalışıyorum .. fiyatı karıştırmadan gercek satışı olup..sadece komisyon alıyorum . . satıcıyla alıcıyı bir araya getirmek . .ayakkabı. brezilyada hem pahalı hem kalitesiz bu işleri yapacak büyük bir firma lazım türkiyeden brezilyaya …türkiyeden ayakkabı getirip brezilyada satmak .. bide türkiyede kış iken brezilyada yaz oluyor . mevsim değişikliği vardır . bu durmda sezon sonunda kalan malarınız yeni sezon oralarak brezilyada satarsınız saygılar .. brezilyada hiç çelik kapı yok bu işte çok karlı bir iş .. yapılabilecek bir iştir .. ve de pimapen yok ... ve güneş enerjisi sistemi yok .. bunlar hep eksik ve yapılabilecek işler .. ve iyi kazanç elde edilebilir .. ama bu işi yapacak büyük firmalar olması lazım . saygılar detaylı bilgi için .. mart.41@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
tel +554988098827
facebook adresim
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000337706652
• Sunulan> Ürünler: Beyaz şeker ICUMSA 45 ve ICUMSA 150 Beyaz Kristal Şeker
> Satın alma miktarı: Spot 3000 MT 1000 MT (spot alımları)
Santos> Teslim FOB liman
> Ödeme:% 30 +% 70 ilk satırının kredi kartı banka ile önceden

Fiyat göstergesi:
> BM 45: Londra Borsası'nda +
> BM 150: New York Menkul Kıymetler Borsası +

Yukarıda açıklanan şekilde kabul ediyorsanız, bize isteği bilgilerinizi içeren bir e-posta gönderin.

Yerleşim Brezilya / CuritibaMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye128 yazı
güncel

Yerleşim Brezilya / CuritibaMeslek Dany?manlyk