Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

İngiltereden Gelen Cep Telefonlari

Başlatana.altun023Tarih17/06/2011 16:36:54Yorum10

İlk mesaj
Üye191 yazı
Arkadaslar ingilterede yakinlarim yasiyor oaradan buraya cep telefonu veya elektronik esyalar getirildigini duydum fakat proseduru nedir ince detaylari varmi bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim

Saygilar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye165 yazı
pasaport başına 1 cihaz getirebilirsin. işi ticarete dökmek zor çünkü garanti sıkıntı olabilir. hem çinden daha ucuza alabilirsin

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Üye191 yazı
toplu(50 - 60 adet) getirmenin bir yolunu buldum fakat burada satisini nasil yaparim onu bilmiyorum sirketim yok herhangi bir sirket adinada getirmeyecegim aciktan gelecek gelirse. cep telefonlari ozellikle cok sikintili alana acilmasi problem ama laptoplari bu sekilde satabilecegim bir pazar bulabilirsem belki biseyler olur diye dusunuyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye165 yazı

telefonlarda imei problemi ile karşılaşabilirsin.labtoplarda da türkçe klavye olmasına dikkat et.

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Üye114 yazı
Bu problemlerin dışında bir problem olmassa satış kanalı bulunur asil.nacar@hotmail.com
Asil Nacar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye91 yazı
bu ay sonu ingiltereye gidiyorum burada şirketim de var satış için yardımcı da olurum pazarım var ilgilenirsen simal0027@hotmail.com
Hayatın gotürdüğü Yere Gidebilirsin Ancak!!

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
Arkadaşım sim kilitsiz olduğunu nasıl bileceğiz, ayrıca sim kilitsiz olurmu yurtdışından gelen telefon. ve bir de yurt dışından gelen telefonlar pasaporta kayıt olmalı diyorlar o sorunu nasıl aşmalı..bilgilendirirsen sevinirim..

Yeni Üye91 yazı
Eğer öyleyse gerçekten, büyük bir avantaj bu, değerlendirmek gerek

Yeni Üye91 yazı
aytaçbiltekin arkadaş, bu konuda biraz yardımına ihtiyacım var. Eğer bir takım prosedürlerden bahsedersen bana bilgilenmek adına eğer konuya hakim isen ben bu ya sonu 1 haftalığına gidicem ingiltereye bir piyasa araştırması yaparım. ekim ayında ise sürekli kalmak için gidicem tr. de şirketim de var eğer istersen bu konu da çalışabiliriz. benim mailim simal0027@hotmail.com bu konu hakkın da biraz bilgiye ihtiyacım var eklerseniz görüşelim...

Üye191 yazı
gunceldir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
merhaba laptop markası fiyatı nedir cep telefon markası fiyat bilgi lütfen ruy_emrah@hotmail.com
emrah

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er