İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Poşet Ambalaj.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumE
Üye515 yazı
Çünkü bu işi araçla sıcak ve soğuk satış olarak market, büfe bakkalları gezerek satanların sayısı çok fazla.
Fiyatlarında da kar marjları çok küçük.
Bence bu sektör bitik. Çok rekabet var ve para kazandırmaz düzeyde karlarla çalışıyorlar.
A
Yeni Üye2 yazı
O
Üye468 yazı
dediginiz gibi kar marjı çok düşük üreticiler para kazanmıyoruz diyorlar ama toptancı fiyatına satıp toptancının işinide bozuyorlar sanırım..
O
Üye468 yazı
8000090
S
Yeni Üye99 yazı
Arkadaşım ilk olarak ben plastik poşetlere çevreye zarar verdikleri için karşıyım ve bana göre üreticilerin inovatif düşünceler üreterek bu sorunun önüne geçmeliler diye düşünüyorum birçok büyük marketinde benimle aynı fikirde olduğu kanaatindeyim(buna nasıl vardığımı sorarsan büyük marketlerin bu konuda almaya çalştıkları önlemleri araştırmalsn derim) yazını gördükten sonra aklıma bu konuyla ilgili güzel bir fikir geldi ve ilham kaynağı olduğun için seninle paylaşmak istiyorum eğer hoşuna giderse ortaklık kurabiliriz ilgileniyorsan özelden mesaj atabilirsin bu arada bende konuyla ilgili ön çalışma yapmaya başlıyorum.
Saygılar...
Saygılar...
O
Üye468 yazı
güncel
O
Üye468 yazı
...
A
Yeni Üye45 yazı
Ben böyle bir sektörde yaklaşık 7 yıl çalıştım. Çok büyük üreticiler var bunlara karşılık çok büyük tüketiciler de var. işte burada sizin dediğiniz kısmen oluyor tüketici üreticiye gidiyor. fakat üretim kapasiteniz düşükse burada sizin küçük ve orta çaptakı işletmelere gidiğ pazarlama yapmanız gerekiyor. ayrıca petrole endeksli bir ürün olduğu için iyi takip etmeniz gerekiyor biranda piyasa en yüksek fiyatı verende olabilirsiniz en düşük fiyatı verende.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz