Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bedavadan Biraz Pahalı Yok Böyle Bir Fiyat

BaşlatansonnoktaTarih13/06/2011 15:49:52Yorum42

İlk mesaj
Üye182 yazı
5KG BULAŞIK DETERJANI
2500 GR CAMASIR SUYU
500 GR CAMSİL
500GR SIVI SABUN
750 GR KİREC CÖZÜCÜ
1KG YUMUSATICI
750GR YÜZEY TEMİZLİYİCİ
HEPSİ KDV DAHİL 6 TL NAKLİYE ALICIYA AİT BUNU SET HALİNDE 10TLYE SATTIĞIINIDA BİR ARAC ARKASINDA KÖYLERDE MAHELLEREDE GÜNDE EN AZ 50 TANE SATIYORSUNUZ BU BAZI BÖLGELRDE GÜNDE 150 TANEYE CIKABİLİYOR EKİP KURA BİLİRSENİZ 2 VEYA 3 ARACLI COK GÜZEL SATISI VE KAR MARJI VAR .TÜM ÜRÜNLER ORJİNAL AMABJIMIZDA OLUP HEPSİ SAGLIK BAKANLIĞINDAN İZİNLİ ÜRÜNLERDİR
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Yeni Üye8 yazı
sayın sonnokta; açıklayıcı bilgilerin için teşekkür ederim. Ama bir şeye dikkatini çekeyim sen bu malı 5 TL ye vermeye razısın neden dersen?
6 TL set + 7 TL kargo = 12 TL demişsin kargo 7TL kesin 12-7 = 5 TL set fiyatı :))) numaranı not aldım gündüz arayacağım senle pazarlık yapmak için. hayırlı satışlar dilerim

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Di?er
Üye182 yazı
sadece gülmek istiyorum size ne güzel maliyet cıkarmsınız neye göre hesapladınız bunu arkadasım alsana fiyat 6750 kamyon bazında nakliye dahil fiyat sen normal hayatında yemek yemiyormsun bunu maliyete koymussun artı bir munibüs 300 tl yakat kmde nbuda gunde 50 km yapsan 15 tl 100 km yapsan 30 tl yapar .bu arada sigarayı maliyete koymusunuz içmeyin mümkünse artı burdan birisi benden 1 set istese tamam 6 tlymiş diye bilir 7 tlde kargo öder 13 tl eder.peki kamyon bazında alınca sen 6750 almış olacaksın 10 tl satadaksın nasıl diyecek sana ben bunu 6 tlye aldım diye kargo parssını ödemiyecekmii
sonnokta

Üye182 yazı

matematiksel bir hata yapılmış olabilir sen degil bunu kimse 5 tlye alamaz bunun bir maliyeti var güzel kardesimm
sonnokta

Üye182 yazı
güzel kardesim bu ürürnün bir maliyeti var o fiyata varsa bende alırım zaten satıyorum 6 tlye al sat yaparım daha iyi üretmeye uğrasmam
sonnokta

Üye305 yazı
resimli fiyatlar lütfen oguzz44@hotmail.com
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye305 yazı
resimli fiyatlar lütfen oguzz44@hotmail.com
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye27 yazı
arkdasım bizim numune daha gelmedi.15 gün oldu.2 gün sonra elinde demiştin.madem göndermeyeceksin telefonda diyebilirdin numune göndermiyorum diye.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er