Sayın sonnokta ; ticaret bu şekilde yapılmaz paran varsa gel al paran yoksa evine git çocukların baba görsün. Bu nasıl bir ticaret anlayışı Ürünlerinin reklamını yapıyorsun. Her türlü eleştiriye açık olmalısın daha önce 500 metrekare alanda imalat yapıyordun şimdi 1500 m2 olmuş demekki kazanıyorsun imalat alanınında büyütüyorsun!! Allah daha çok versin. Şu anda hazır 5 tır siparişin varsa buda yaklaşık 2500x500= 12500 set yapar. ve sen bu halde sınır yok istersen 1 set istersen 10.000 set al diyorsun. sana 2-3 set almak istiyoruz desek git evine çocukların yüzünü görsün diyeceksin bizede cesaret edemiyorum açıkçası 2-3 set istemeye yukarıdaki yazdıklarından sonra. Ama en çok merak ettiğim konu şu Orjinal ambalajımızda diyorsun diğer yazılarına baktım osmanlı kimya olarak hizmet veriyorsun. Nakliye size ait diyorsun 1 kamyon mal alsan yaklaşık 1500 set buda her sete +1-1.5 Tl arasında maliyet demek, yani 7.5 TL ye 1 set bize gelecek ve bunu satmak için yollara düşecez senin tabirinle en az 10 tl ye satacaz akşama kadar 200 km. köyler arasında yol yapsak ortalama 80-100 TL yakıt masrafı ve akşama kadar 60-100 set satsak maliyeti bize 7.5 TL mal gelişi+1-1.5 tl yakıt masrafımız yani 8.5 TL- 9 TL olcak : Kendimiz çalışırsak yemek masrafı olur sadece bilemedin 1 pakette sigara 2 öğün yemek + 1 paket sigara diyelim 25-30 TL bunlarıda eklediğimizde 1 set yaklaşık 9.5 TL ye mal olacak ve 50 kuruş için senin hamallığını yapacağız. Yanlış anlama beni sakın aynen hamallığını yapmış oluyoruz 10 TL den fazla rakama sat diyeceksin büyük ihtimal ürünü alıp internette markasını yazan görecekki 6 TL' ye satılan bir ürünü 12-13 TL ye almış yaklaşık 2 katı. aynı ürünleri piyasada bu rakama bulmassa bile kandırıldığını düşünüp bir daha o köye-mahalleye gittiğimizde bizden mal almayacaktır.
Eğer nakliye dahil fiyatlarını yazarsan uygun olacağı kanaatindeyim. 6tl + nakliye olacak hali yok senden kamyon yada tırla mal çekenler nakliye dahil ancak 4-5 TL veriyordur. Bu kadar büyük üretim yapıp nakliye yapmaman da ayrı bir konu? Bu kadar üretim yapıyorsan bunları piyasaya dağıtmak için mutlaka bir kaç kamyonun vardır. Bahsetmiş olduğum hususları da dikkate alarak şu kadar set için nakliye dahil fiyatı şu dersen ürünle ilgilenenler çoğalacaktır.
Saygılarımla