Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bedavadan Biraz Pahalı Yok Böyle Bir Fiyat

BaşlatansonnoktaTarih13/06/2011 15:49:52Yorum42

İlk mesaj
5KG BULAŞIK DETERJANI
2500 GR CAMASIR SUYU
500 GR CAMSİL
500GR SIVI SABUN
750 GR KİREC CÖZÜCÜ
1KG YUMUSATICI
750GR YÜZEY TEMİZLİYİCİ
HEPSİ KDV DAHİL 6 TL NAKLİYE ALICIYA AİT BUNU SET HALİNDE 10TLYE SATTIĞIINIDA BİR ARAC ARKASINDA KÖYLERDE MAHELLEREDE GÜNDE EN AZ 50 TANE SATIYORSUNUZ BU BAZI BÖLGELRDE GÜNDE 150 TANEYE CIKABİLİYOR EKİP KURA BİLİRSENİZ 2 VEYA 3 ARACLI COK GÜZEL SATISI VE KAR MARJI VAR .TÜM ÜRÜNLER ORJİNAL AMABJIMIZDA OLUP HEPSİ SAGLIK BAKANLIĞINDAN İZİNLİ ÜRÜNLERDİR
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum

arkadaslar sürekli giremiyorum iş yogunluğundan dolayı tlf bırakıyorum 0454 225 8656 butun urünler kendi imalatımız olup hepsi saglık bakanlığından izinli üretilmiştir ürün alımlarında tüm belgeler ürünle birlikte gönderilir
sonnokta

mail adresime ürün fotolarını atarsanız ticaretimiz olur inşaallah medflash@yahoo.com
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
karabekir1@hotmail.com resim gönderirmisiniz
GELECEKTEN BEKLENTİSİ OLMAYAN İÇİN YAŞAMAK IZDIRAPTIR. (Cömert)

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Sa?lyk hizmetleri
İYİ GÜNLER TOPTAN ALIMYAPMAK İSTİYORUM FAKAT ÖNCELİKLE BU ÜRÜNLERİN RESİMLERİ SONKULLANMA TARİHLERİ SAĞLIK BAKANLIGI İZİN BELGESİ MAİL ATARSANIZ akaoni@live.com SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTERİM 1 set numune olarak ücret mukabilinde isteyebilirmiyim mümkünse telefonum 05393121995 acil bekliyorum
akaoni

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Ben kamerundayım buraya gönderirsen burada iyi satılacağı kanısındayım. Stok durumun ve maddi konularda senden bilgi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
arkadaslar okadar cok talap varki pcde fazla kalamıyorum tlf görüşürsek ne istiyorsanız gönderirim bazı arkaslar son kullnam tarhi sormuş biz imaltcıyız taze yapıyoruz ]]] yani stokta ürün kalmıyor suan için yetişmiyor bile tlf yazıyıorum tlkf ulaşın lütfen 0454 225 86 56 bulent sarı
sonnokta

toptan alım yapmak istiyorum yalnız ürünün fotosunu görmek istiyorum sinan_782@hotmail.com
sinan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
arkadaslr resim isteyenlşere gönderdim numune istyenlerede gönderdim lütfen ciddi parası olan ticaret ypanlar yazsın talebte bulunsun evde canı sıkılan degil.acık hesap satmıyoruz senetle satmıyoruz cek kredi kartı ve nakit satışımız vardır ciddi alıcıysanız tlf yazıyorum fab.arayın görüşelim biz imlatcıyız bazı arkadaslar belge istemiş ürün almaya karar verip ciddi olursanız her türlü belgeyi ne isterseniz yerişne getirriz ama bundan önce sacma sapan taleplerde lütfen bulunmayın ticaret yapıyoruz oyun oynamıyoruz.rica ediyorum sadece ciddi kişiler arasın
sonnokta

bunu ürünü satıp para kazanan arkadaşlar varsa buraya yazabilirmi acaba
ss

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Minimum alım miktarı ve maximum kapasitenizle ilgili bilgi içeren bir mail ile Ürün fotoğrafı gönderebilirseniz, en kısa sürede toptan alım için dönüş yapılacaktır. Saygılar. brandonbrass@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Minimum alım miktarı ve maximum kapasitenizle ilgili bilgi içeren bir mail ile Ürün fotoğrafı gönderebilirseniz, en kısa sürede toptan alım için dönüş yapılacaktır. Saygılar. caglarakyol@gmail.com

Yerleşim TürkiyeMeslek Yleti?imci
Bu üründen numune isteyenler olmuş numune aldınız mı? Ürünler nasıl? Eğer alanlar varsa yorumları bizim için önemli.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
arkadaşlar bu ürünlerden sipariş veren ve satışını yapan var mı? aramızda bilgisi olan lütfen cevap yazalım.

Yerleşim TürkiyeMeslek Yleti?imci
arkadaşım şuraya ürün resimlerini koyman çok mu zor?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
SON NOKTA BU DEGERLERDE MAL SATMAN TAM BIR INSANLIK KUTLARIM SENI SECIMLERDE KOSEYI DONDUN BILESIN SIMDIDEN BIR SIYASI PARTIDEN SIPARIS AL ANCA YETISTIRIRSIN MEMLEKETIM INSANI SENIN BU URUNLERINE ON SENE GARANTI OY VERIR O PARTIYE EY GUZEL MEMLEKET EY GUZEL INSAN....
Almanyada Emlak

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Mühendis
emlak sen kafana göre dalga geciyorsun sanırım buraya sacma sapan yorumlar yazacagına hodri meydan gel giresunda 1500 metre kare alanda imalat yapıyoruz paran varsa gel sanada verelim dotlar ticaret görsün soran arkadaşlarda referans veririsin paran yoksa sus eve git cocukların varsa baba görsün evet ürün halen yazıldığı fiyata ve her ürün ayrı ayrı saglık bakanlığından onaylı alıp satan v armı diye soran arakdaslar var alıp satanların tlf numaralarını ve halen alan kişilerin tlf verebilriz hatta suan bende 5 tır siparişi olan azat erincik dostumuz var ıraga gönderiyor görüştüre biliirm ve bu arkadas gibi daha bir cok kişi hasan özcelik elzığ selim özbayrak trabzon kerim ülgen malatya tugra ticeret karstuncay bey vssss daha bir cok kişi arkadaslrsukadar alacaksın bu kadar alacaksın diye bir sınır yok nakliye size ait sonucta ama alan arkadaslr 2000 veya 1500 set üzerinden kamyon yapıyorlar cünkü nakliye kurtarması gerekiyor ama aracı olanlar var gelip kendileri arılıyor ciddi alıcılar tlf acmak zormu tlf yazıyoruz resim bilgi isteyeceginize arayın numune gönderelim 04542258656
sonnokta

Sayın sonnokta ; ticaret bu şekilde yapılmaz paran varsa gel al paran yoksa evine git çocukların baba görsün. Bu nasıl bir ticaret anlayışı Ürünlerinin reklamını yapıyorsun. Her türlü eleştiriye açık olmalısın daha önce 500 metrekare alanda imalat yapıyordun şimdi 1500 m2 olmuş demekki kazanıyorsun imalat alanınında büyütüyorsun!! Allah daha çok versin. Şu anda hazır 5 tır siparişin varsa buda yaklaşık 2500x500= 12500 set yapar. ve sen bu halde sınır yok istersen 1 set istersen 10.000 set al diyorsun. sana 2-3 set almak istiyoruz desek git evine çocukların yüzünü görsün diyeceksin bizede cesaret edemiyorum açıkçası 2-3 set istemeye yukarıdaki yazdıklarından sonra. Ama en çok merak ettiğim konu şu Orjinal ambalajımızda diyorsun diğer yazılarına baktım osmanlı kimya olarak hizmet veriyorsun. Nakliye size ait diyorsun 1 kamyon mal alsan yaklaşık 1500 set buda her sete +1-1.5 Tl arasında maliyet demek, yani 7.5 TL ye 1 set bize gelecek ve bunu satmak için yollara düşecez senin tabirinle en az 10 tl ye satacaz akşama kadar 200 km. köyler arasında yol yapsak ortalama 80-100 TL yakıt masrafı ve akşama kadar 60-100 set satsak maliyeti bize 7.5 TL mal gelişi+1-1.5 tl yakıt masrafımız yani 8.5 TL- 9 TL olcak : Kendimiz çalışırsak yemek masrafı olur sadece bilemedin 1 pakette sigara 2 öğün yemek + 1 paket sigara diyelim 25-30 TL bunlarıda eklediğimizde 1 set yaklaşık 9.5 TL ye mal olacak ve 50 kuruş için senin hamallığını yapacağız. Yanlış anlama beni sakın aynen hamallığını yapmış oluyoruz 10 TL den fazla rakama sat diyeceksin büyük ihtimal ürünü alıp internette markasını yazan görecekki 6 TL' ye satılan bir ürünü 12-13 TL ye almış yaklaşık 2 katı. aynı ürünleri piyasada bu rakama bulmassa bile kandırıldığını düşünüp bir daha o köye-mahalleye gittiğimizde bizden mal almayacaktır.
Eğer nakliye dahil fiyatlarını yazarsan uygun olacağı kanaatindeyim. 6tl + nakliye olacak hali yok senden kamyon yada tırla mal çekenler nakliye dahil ancak 4-5 TL veriyordur. Bu kadar büyük üretim yapıp nakliye yapmaman da ayrı bir konu? Bu kadar üretim yapıyorsan bunları piyasaya dağıtmak için mutlaka bir kaç kamyonun vardır. Bahsetmiş olduğum hususları da dikkate alarak şu kadar set için nakliye dahil fiyatı şu dersen ürünle ilgilenenler çoğalacaktır.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Di?er
sayın adem blc öncelikle arkadasın bana alaycı bir şekilde yorumunu okursan neden o kişiye böyle bir cevap yazdığımı anlarsın.bunu seninle tartışmak istemiyorum.müşteri veli nimetimiz ama her şey her yorumda bir yere kadar.sen cok güzel bir maliyet cıkramsısın kendine göre öncelikle şöyle söyliyeyim ciddi kişiler zaten bize tlf ulalıyor müşteri arıyor bursadan 30 set almak istiyorum ben bunun nakliyesini nasıl yapayım tabiki kargoyla buda hem alana hemde satana zarar ikinci konuya gelince yapmış olduğun maliyetler cok abartılı 200 km nerdeyse bir ilden bir il arası bukadar mesafede 60 setmi satmayı düşünüyorsun artı kamyon yakmaz 200 km 100 tl.söyle yapalım sana özel türkiyenin neresine istersen iste 6750 en az bir kamyon alımda alsana indrim senin hesabına göre 7500-6750=750 tl kazanc 3ncüsü sen calışmasan yemek yemiyormsun sigara içmiyormsun yemek yeme diyemem ama sigara içme kardesim ne yapabiliirm biz burda toplu alım yapanlara satıyıruz tek tek evlere degil diyelim tek bir set istedi 6 tl set +en az 7 tlde kargo tutar =12 tl nasıl diyecek adam sen bana iki katına sattın diye 4ncüsü eger 4 5 tlye varsa nakliye dahil hemen bende verebiliirm sipariş degerli siparışini bekleriz .5ncisi evet ürünler orjinal ambalajında osmanli kimya şirketin ismi markamızda nokta bunun neresini anlıymadın çözemmedim
sonnokta