Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Marketlere Ürün Satmak

BaşlatanRubin07Tarih12/06/2011 23:05:25Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı

Doblo Marka Arabam ve Az Sermaye Var Elimde.
Antalya Manavgat'ta İkamet Ediyorum ve Akdeniz
Sahil Boyu Binlerce Market Mevcut.
Değişik,İlginç Ve Ekonomik Çakmaklar Satmak
İstiyorum.Bu Konu Hakkında Fazla Bilgim Yok ve
Aranızda Bu İşi Yapan Bıraz Bilgi Verebilirse Çok
Sevinirim.

Nelere Dikkat Etmem Gerek ?.
Ne Kadar Sermaye Gerekir ?.
Bu İş Karlımı ?.
Çakmakları Nereden Ucuz Bulabilirim?..
Çakmak Çeşitler Nelerdir ?.

Çakmak Yanına Başka Ne Satabilirim? Fikirlerinizi Buradan
Yazarsanız Çok Sevinirim.
Japonyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-6 Kişi Çalışır.
Almanyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-5 Kişi Çalışır.
Türkiye'de 6 Kişiden 5 Emir Verir-1 Kişi Çalışır.

Yerleşim Türkiye / Antalya ManavgatMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye165 yazı
www.aliexpress.com dan getirtebilirsin
orjinal çin malı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye29 yazı
Rubin07 sizinle görüşebilirmiyiz tel 05415201001

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Y?siz
Yeni Üye43 yazı

sadece çakmak kurtarmaz yanına kola redbul sakız hırdavat malzemeleri koyabilirsin çeşidinin fazla olması demek o kadar kazancının fazla olması anlamına gelir büyük spotçular genelde konyadan mal alıyorlar ama sen yeni başlıyorsun bence antalyada büyük spotçularla anlaş işe başla devam ederse bakarsın ne kadar fazla mal alırsan o kadar fiyat düşer ilk önce müşteri portföyünü sağlamalısın şu konuda da uyarayayım seni antalya merkezde zincir marketlerin rekabetlerinden dolayı marketler pek iş yapamıyormuş bu yüzden büyük spotçular kemer kumluca manavgat alanya gibi ilçelerde daha çok satış yaptıklarını söylüyorlar ve bu taraflarda çoğalmaya başladılar onlarla fiyatta rekabet etmen gerekebilir bu da ilk etapta seni zorlayabilir ben bu işin içindeyim kemer beldibinde 17 yıllık bir marketimiz var spotçuların ve firmaların devamlı fiyatlarını takip ediorum spotçularda genelde aynı fiyat oluyor ama kimi ürünlerde uç fiyatlar da çıkabiliyor esnaf için asıl önemli olan alırken kazanabilmektir müşteriyle iletişimin de çok önemli ikna kabiliyetinin iyi olmalı ama müşteriyi de fazla sıkmamalısın bnm gibi ters tepebilir :) umarım senin için yararlı olur... başarılarrr... bana uygun gelen birkaç spotçunun numaralarını da verebilirim bu işe kalkışmak istersen iyi

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
Gulay07--Cevabınız İçin Çok Teşekkür Edrim.

Konya Hakkında Biraz Daha Bilgi Yazabilirmisiniz.Antalyadan Çakmak Satın Aldım Ve
Satmaya Başladım.Ürünlerim Bittiğinde KONYA Daha Ucuz Ve Bol Çeşitli Spotcular
Oldunu Anladım Yazdıklarınızdan.Yani Sormak İstediğim,Konya Satın Almak için Daha
Cazip'mi ?

Teşekkürler.
Japonyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-6 Kişi Çalışır.
Almanyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-5 Kişi Çalışır.
Türkiye'de 6 Kişiden 5 Emir Verir-1 Kişi Çalışır.

Yerleşim Türkiye / Antalya ManavgatMeslek Turizm
Üye133 yazı
marketlere sattığımız bir ürün var ve türk,iyede sadece satan 2 firmayız market bakkal kasap manav bütün perakende sektörü müşterimizdir görüşelim 0532 622 52 39 zapatya@gmail.com
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
çubuk çay dediğimiz bir ürünümüz var bunu o bölgede market cafe hastane okul kantınleri vs satabilirmisin
ilgilenirsen telefonunu yaz seni arayalım
saygılar,
--------------------------------------

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy
Yeni Üye34 yazı
cin de yasiyorum
eger ticaretini dusunuyorsaniz,urunun gerekli arastirmasini yapabilir,eger isterseniz sizi buraya davet edip urunu kendi gozunuzle gormus olursunuz,ayrica beraber fabrika ziyaretinde de bulunup istediginiz stil varsa bulabiliriz.
email:yakupdurur27@hotmail.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Çevirmen
Yeni Üye18 yazı
merhaba arkadasim elimde sana yarar urun var bu urun daha turkiyede goremedim fiyatida uygun ben belcikadaki marketlere cok guzel satiyorum email atarsan yardimci olurum fatihozdilek03@hotmail.com
fatihozdilek

Yerleşim Belçika / BrusselleMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
Bu forumda ve etrafımda birçok insan fazla riske girmeden bişeyler yapmak istiyor. Alın size fırsat;

Otellere, Catering Firmalarına, Restoranlara, Büyük Marketlere vs.. yani pazarı oldukça geniş olan bir ürün;

D e k o r a t i f K ü r d a n l a r

1.000 Adet 39.00 TL
10.000 Adet 350.00 TL
100.000 Adet 2,900.00 TL

Her türlü soru için mesaj atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye906 yazı
selamlar
bursada yapay çiçek işi yapıyorum cam vazo seramik vazo tabak vs farklı objelere tanzim yapıyorum antalya cevresınde urunlerimizi pazarlayabilirsiniz.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy