Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İlköğretim Öğrencilerine Yönelik

BaşlatanKARYA15Tarih12/06/2011 13:46:44Yorum48

İlk mesaj
Üye644 yazı
Malumunuz okullar iş fikirleri için büyük potansiyel oluşturur,hangimiz çocuğumuz okuldan gelince baba yarın 3 tl gidecek okula yazar gelecek,palyaço gelecek gibi istekle gelir bizde imkanları zorlayıp vermeye çalışırız.
Bu fikir üzerine okullara yönelik yapılacak iş fikirleri olan arkadaşları bu yazıya bekliyorum.
Saygılar sunarım...

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
Üye644 yazı
güncel

Yeni Üye76 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykt
elma şekeri bence cok klasık 85-90 dogumlu ögrencılerın aklında yer edınmıs bıse..daha orjınal bısı olması lazım..

Alternatifleride düşünün,elma şekerinin üzerine cailliou resimi basılabilirse peki ya birde uzun süre bozulmadan kalabilirse?? ;)

Aslında çok basit bir üretim entegresi var.500-1500 tl ile mal edilebilir fakat bu işi yapacak adam lazım.

Yapacağım ben kesin diyen var ise göndersin özel mesaj anlatayım yolunu..
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi
Üye644 yazı

güncel

Üye644 yazı
güncel

Üye644 yazı
güncel

Üye644 yazı
GUNCEL

Üye644 yazı
güncel

Üye644 yazı
güncel

Üye644 yazı
güncel

Üye644 yazı
güncel

Yeni Üye64 yazı
Okullarlar ilgili bağlantın varsa elimizde hali hazırda ve hayatta olan projeler var güzelde para bırakıyor bilgi almak ve görüşmek istersen asafkaan@jocoseent.com adresinden görüşelim. Görüşmek üzere.
jocoseent.com / Organizasyon-Sahne sanatları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye644 yazı
güncel

Yeni Üye14 yazı
Okullarda 3d ve hologram eğitici film gösterimi
Detaylar için www.ve-gaorganizasyon.com
KAZANÇ SİSTEMİ

3D Film veya HOLOGRAM Film Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda,anaokullarında,kreşlerde izletilebilir Okullarda sosyal etkınlık olarak görülen tiyatro gösterimi-3D fılm HOLOGRAM Film gösterımı sosyal etkınlık alanındadır.

Okullar her ay bır gösterim yapmaktadır.Okullarda Eylül ayında basla**** randevu alınır, alınan randevu tarıhden 2-3 gun önce firma yetkılerı okulu ziyaret ederek sınıfları dolaşır öğrencılere fılmi ne zaman izletileyeceği, fılm hakkında bilgi verilir ve okulun panolarına film ile ilgi afişler asılır.

Film izletme zamanı fırma yetkılerı okulun gösterdıği uygun alana gereklı malzemlerını kurar. Öğrenciler salonun kapasitesine göre ıcerı alınır biletlerı alınan öğrencilere film 3d ise gözlük verilir.Film bitiminde gözlükler toplanır.

Okulda bilet ücretleri okulun bulunduğu il ve semte göre değişiklik gösterebilir. Ama genel olarak her ilde 3 tl olarak satış yoğunluğu vardır. Okul aile birliği satış işlemini gerçekleştirir.Gösteriler bittikten sonra kazanılan meblağının anlaşmaya göre bir kısmı Okul Aile Birliğine bağış yapılır.Kazanç sistemini öğrenmek ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı
Deney okulu açılabilir. Bay &bayan bilim adı altında özellikle ilkokul öğrencilerine basit deney gösterileri yapılabilir. Pedagojik formasyon alan ve biraz fen bilgisi olan kişilerin kolaylıkla üstesinden gelebileceğini dusunuyorum
Mum ışığından vermekle bişey kaybetmez.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Üye574 yazı
sayın karya15;
2011 yılının haziran ayında ilan vermişsiniz, aradan yaklaşık 4 yıl geçmiş, halen konu için günceldir diyorsunuz, halen işe başlayamadınız mı? çoktan bu işi yapmanız gerekirdi, halen burdasınız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye644 yazı
güncel

Yeni Üye9 yazı
sayın karya,

Sizi anlamak mümkün değil... yıllardır kimsenin artık yazı bile yazmadığı yazınıza güncel... güncel... yazıp HORTLATIYORSUNUZ. neyi amaçlıyorsunuz. artık yazınızı görünce girmiyorum bile. hele son yazı yazan yerde sizin adınızı görünce. gene girmiş GÜNCEL... soğuttunuz bizi valla.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye148 yazı
Evet yani bununla kalsa iyi bir de diğer açtığı konu başlığında yazı yazmışız bişeyler anlatmışız soru sormuşuz? Gelen cevaba göre bir fikir olabilir diye...

Arkadaş aradan 1 ay geçtikten sonra konusuna giriyor, yazılanları okuyor ve sadece ''güncel'' yazıyor, Benimde yazdığım yazı '' :) ''

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=69305&whichpage=2
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er