Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kauçuk Hammadde

Başlatanersin0687Tarih09/06/2011 13:37:43Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
arkadaslar kaucuk hammaddesı satan veya yurtdısından yetırmemıze yardımcı olacak yada bunu yurtdsında bularak aramızda buldugu yerle kontak sağlıcak güvenılır bı kısı arıyoruz ıstedıgımız urun sırt kaucugu (tabı kaucuk degıldır )
unvulcanızed rubber dıyede gecıyor dunya pıyasında sartlar uygun olursa aylık 100-200 ton arasında yetırmeyı dusunuyoruz ılgılenen arkadasların cevaplarını beklıyorum maıl atmanız yeterlı olcaktır

ersn_yrtts@hotmail.com
ersin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ersin0687
arkadaslar kaucuk hammaddesı satan veya yurtdısından yetırmemıze yardımcı olacak yada bunu yurtdsında bularak aramızda buldugu yerle kontak sağlıcak güvenılır bı kısı arıyoruz ıstedıgımız urun sırt kaucugu (tabı kaucuk degıldır )
unvulcanızed rubber dıyede gecıyor dunya pıyasında sartlar uygun olursa aylık 100-200 ton arasında yetırmeyı dusunuyoruz ılgılenen arkadasların cevaplarını beklıyorum maıl atmanız yeterlı olcaktır

ersn_yrtts@hotmail.com

2 sene önce yazmışsınız yeni gördüm. bana da aynı kauçuktan lazım. acaba bulabildiniz mi? yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Yeni Üye19 yazı
Biz Doğal Kauçuk ithal eden İzmir Merkezli Dış Ticaret Şirketiyiz. çalıştığımız Fabrikamız Vietnamda bulunmaktadır. Aylık 500-700 MT kadar tedarik edebiliriz. Fabrikanın Türkiye Bölgesi bizde. Piyasadaki Doğal Kauçuklardan daha kaliteli ve daha uygun fiyatlarda tedariğini sağlıyoruz.

Ayrıca Sentetik Kauçuk, Rejenere Kauçuk Tedariğimiz de vardır.

Istediğiniz takdirde size Ürünlerin Laboratuvar Sonuçlarını Test Analizlerini göndeririz.

Ürünlerinmiz ;

SVRCV50
SVRCV60
SVR3L
SVR5
SVR10
SVR20
RSS1
RSS3
Latex
Carbon Black N Series
Kaan Eröz