Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

70 000ytl Var, İstanbul'da İş Kurmak İstiyorum

BaşlatansserkanTarih23/11/2007 20:48:20Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
hertürlü bayilik sistemlerinin fikirlerine açığım, teşekkür ederimm ...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye11 yazı
Bir internetten pazarlama şirketine 30.000 YTL ile ortak olmaya ne dersiniz?...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye2 yazı
ben 28 yaşındayım,,, doğma ,büyüme istanbul,,kadıköylüyüm,güzel bir iş kurup,işimin başında kendim durmak istiyorum,,,dediğim gibi hertürlü bayilik sistemlerine açığım,,,teşekkürler,,,,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye7 yazı

Gıda sektöründe sermayenizin 1/4 ile kendi markanızı yaratmayı düşünürmüsünüz?

yigitalbayraktaroğlu@hotmail.com
www.mortgageborsasi.com

(Ticarette Esas Olan Güvendir)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye75 yazı
Yiğit kardeşim şu işi açabilirmisin
Gıda sektöründe kendi markanı yaratmak
birca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu
günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeyi hedefliyoruz. Distribütörlük şartları ve
detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ( www.forexnano.com ) ya da 0 216 572 80 79 ,
ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu
günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeyi hedefliyoruz. Distribütörlük şartları ve
detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ( www.forexnano.com ) ya da 0 216 572 80 79 ,
ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
70000 ytl ni bayilik adı altında markalarını satmaya kalkanlara kaptırma.paranın tamamını mala çevirebileceğin işler yap.70000 ytl ile 200000 ytl lik mal alabilirsin bu da senin önünü fazlasıyla açar.dikkatli ol

Yerleşim Türkiye / SalihliMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Minimum 30,000 tl parası olan arkadaşlar beni mutlaka arayın nerede hangi ilde olursanız olun farketmez ben ürün satmıyorum. Size bir iş yerini anahtar teslim hiçbirşeye karışmaksızın size teslim ediyorum dekorasyon,reklam ve programları dahil herşey içinde+sizinle 5 gün konaklıyor ve tam eğitimini veriyoruz, size birtek büro tutmak ve resmi işlemler kalıyor.
*Peki iş ne; Türkiyede yeni profesyonel oluşmaya çalışan bir sektör ben Eskişehirde yapıyorum ve her ile bunu yaymaya çalışıyorum. Emin olun maliyetsiz hammaddesiz akarı kokarı yok ve parası hem garanti hemde güzel bir iş!!!
Ümit ÖZ
5443798694
aspava_kral26@hotmail.com
SERMAYESİ OLUPDA İŞSİZ HERKEZ İŞ SAHİBİ OLACAK!

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk