Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

8 Bın Ytl Ye Ne İş Yapabılırım

BaşlatansevtapTarih23/11/2007 12:36:54Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
merhaba ,arkadaslar bir işyapmak istiyorum 8 bın ytl ye getirisi olabılecek uzun vadelı ne iş yapabılırım şimdiden ilginize teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Fotoğrafçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye50 yazı
bence olaya bi iş yapma kistiyorum bu parayla ne tür bi iş yapabilirimden ziyade sevdiğin işlerin bi listesini yapmalısın ve içlerinden eleyerek en mantıklısını seçip onu hedefleyip elindeki mevcut sermaye ile ne kadarını gerçekleştirebileceğine bakmalısın ve bu yolda çözümler aramalısın yani elindeki sermayeye uygun işi aramakdansa olmayı istediğin işi yapmayı istediğin işi hedef alarak o konuda çözüm ararsan bence daha başarılı olursun... teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye46 yazı
Merhabalar,
Egem Yenilenebilir Enerji Sistemleri Ltd.Şti. olarak Nano Teknolojinin hızla kullanılmaya başlandığı şu
günlerde ürünlerimizi İl Distribütörlerimiz ile paylaşarak büyümeyi hedefliyoruz. Distribütörlük şartları ve
detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir ( www.forexnano.com ) ya da 0 216 572 80 79 ,
ve 0 532 392 95 79 no'lu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Mehmet Oral

Satış ve Pazarlama Koordinatörü
Mehmet Oral

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı

merhabalarrrr herkeseee toptan abiye ve gelinlik işi yapıyorum fiyatlarımızda çok uygun yurtdışından getirip türkiyede ithal ediyorum dilerseniz sayfama bir göz atın yardımcı olayım sizze facebook adresim azra_kader123@hotmail.com azra butik diye geçiyor instagram sayfam @cok_kokosseyler kader butik cep no 0543 797 61 40 düşünürseniz iletişime geçelim iyi günler.
kaderrr

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye518 yazı
Yaşadığınız yer İstanbul,
Kurumsal Pazarlama gibi bir yetenek, beceri veya aktif olarak çalışmaya niyetiniz var ise benimle iletişime geçebilirsiniz.
Detayları özel mesaj veya mail ile paylaşabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy