Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Vergi Veren Bir Vatandaş Olarak Soruyorum

BaşlatanbestenazTarih23/11/2007 11:33:58Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye79 yazı
Testis kanseri olduğunu duymuştum... eşi hamile kalırsa nolcak?

İnsanın aklına milyon tane soru gelmez mi?????

BAŞBAKAN'IN OĞLUNUN 'ÇÜRÜK RAPORU' HALA AÇIKLANMIYOR
Perşembe, 22 Kasım 2007

Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi'nin ortaya çıkardığı Başbakan Erdoğan'ın oğlunun çürük raporu, Meclis Genel Kurulu'nda tartışma yarattı. Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'e 'Tayyip'in oğlunun raporu nasıl alındı?' diye sordu. Gönül de 'Bazı kişiler rapor alıp askerlik yapmıyor' cevabını verdi. Bu arada Ulusal Kanal'ın Başbakan Erdoğan'a 'Oğlunuz Burak'a ne tür bir hastalıktan dolayı 'çürük raporu' verildi' sorusuna ise henüz yanıt gelmedi.

TBMM Genel Kurulu'nda yoklama ve terhis işlemlerini yaptırmayanlara verilecek para cezalarını artıran tasarı görüşülürken, Başbakan Erdoğan'ın oğlunun 'çürük raporu' tartışma yarattı. Genel Kurul'a askerlikten muaf olmak için alınan sahte raporlarla ilgili ayrıntılı bilgi veren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'a Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, 'Tayyip'in oğlunun raporu nasıl alındı?' diye soru sordu.

'Böyle bir rapor yoktur demiyoruz' diyen Vecdi Gönül 'Elbette aksaklıklar olabilir. Bazı kişiler rapor alıp askerlik yapmıyor' diyerek cevap verdi.

Kamer Genç ise 'Başbakan Erdoğan'ın oğlunun aldığı raporu kaç kontrolden geçirdiniz? 'Turp gibi delikanlı' diyorlar. Böyle bir insanın hastalığının bilinmesi gerekir. Bu ülkeyi savunmak için canını veren gençlerimizin, kendisini en üst seviyede yöneten kişinin oğlunun aldığı rapor hakkında bilgisi olması lazım' dedi.

Kamuoyunun merakla takip ettiği raporun, ne tür rahatsızlık yüzünden verildiği hala netlik kazanmadı.

Bu belirsizlik Cumhuriyet Mitinglerinde ve Şehit cenazelerinde tepkilere yol açmış ve Ulusal Kanal ile Aydınlık dergisinin ısrarlı yayınları üzerine raporu hazırlayan hastahanenin baştabibi Tuğamiral Arif Vehbi Alpman, raporun varlığını doğrulamış, fakat rahatsızlığın ne olduğunu açıklamamıştı. EVET SIMDI NE DIYOSUNUZ....
tugba

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye79 yazı
arkadaslar guncel sorunlarımıza yorum beklıyorum lutfenn
tugba

Üye158 yazı
rapor almak için başbakanın oğlu olmak gerekmiyor, parası olan herkes alır heralde.

ama tabii, işin ahlaki tarafından bakarsak, başbakanın oğlu bile askerden kaçıyorsa normal vatandaş ne yapar bilmiyorum
ali can

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye161 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pcked
arkadaşlar cevabını hepimizin bilgi bir soruyu sormanın pek aktkısı olmaz geliba.yani ülkeye başbakan olmuş biri oğlunu askere göndermemesi çok normal.ahlaki boyutunu ayrı tutuyorum.ayrıca diyelim askere gönderdi nasıl bir askerli yapıcağını zannediyoruzki dağda savaşıcağınımı düşünüyoruz.) okadar sanatçılarımız iş adamlarımız var hangisinin kendisi veya oğlu askere gitmişte dağda çatışmış.evinde değilde askeriyede özel lojmanda uyumaları harici bir değişiklik olmaz.
bu ülkenin askerleri anadolu insanıdır.özünde değişmemiş insanlardır.tırnağı kırılınca ağlayan şımarık züppe kız veya erkek bunlarla istiklal savaşında sırtında mermi taşımış kadın erkekler bir olurmu.

+1 bravo. tam da benim düşüncelerimi özetlemişsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pcked
arkadaşlar cevabını hepimizin bilgi bir soruyu sormanın pek aktkısı olmaz geliba.yani ülkeye başbakan olmuş biri oğlunu askere göndermemesi çok normal.ahlaki boyutunu ayrı tutuyorum.ayrıca diyelim askere gönderdi nasıl bir askerli yapıcağını zannediyoruzki dağda savaşıcağınımı düşünüyoruz.) okadar sanatçılarımız iş adamlarımız var hangisinin kendisi veya oğlu askere gitmişte dağda çatışmış.evinde değilde askeriyede özel lojmanda uyumaları harici bir değişiklik olmaz.
bu ülkenin askerleri anadolu insanıdır.özünde değişmemiş insanlardır.tırnağı kırılınca ağlayan şımarık züppe kız veya erkek bunlarla istiklal savaşında sırtında mermi taşımış kadın erkekler bir olurmu.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Esnaf
Yeni Üye79 yazı
bu ulkede ne basbakanın oglu ne alının nede velının oglu ayrı degıldır ...hepsı bırdır hepsı turktur hepsı muslumandır en onemlısıde hepsı bu vatanın evlatlarıdır ... ne demek ayrı tutulupta yan gelıp yatacaktır ben burda yapılan saygısızlıktan bahsedıyorum...sehıtlerımıze yapılan saygızılıktan onlar olduler evet bu ulke ıcın ama en azından boyle bır saygıszılık yapmadan sereflerıyle olduler ...YUCE RABBIM TOPRAKLARINI BOL ETSIN SAYGILAR
tugba

Yeni Üye79 yazı
AYRICA DENIZ BAYKAL IYI BIR POLİTIKACIDIR ...TABI DEDIKLERINI ANLAYANA..O ICI KAPALI KUTU GIBIDIR . ACTIGINIZDA ICINDEN NE CIKACAGINI BILEMSSINIZ TABI BU BENIM GORUSUM ...HARICTEN GZEL OKUMAZ BELKIDE DOGRULARI SOYLEDIGI ICIN ADAM SEVILMIYOR NE DERSINIZZ.......!!!!!!!!!:-))))))SAYGILAR
tugba