Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bitkisel Sabun& Ahşap Sabun Kutuları Satışı

BaşlatanessorteTarih02/06/2011 22:43:47Yorum15

İlk mesaj
Üye122 yazı
KARANFİL SABUNU - ZENCEFİL SABUNU -ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ SABUNU -İĞDE SABUNU- KAYISI SABUNU-YASEMİN SABUNU-ISIRGAN OTU SABUNU-MENEKŞE SABUNU-PORTAKAL SABUNU-PAPATYA SABUNU-MENENGİÇ SABUNU-NANE SABUNU- BİBERİYE SABUNU-KEKİK SABUNU-LİMON SABUNU-ADAÇAYI SABUNU-NAR SABUNU-YOSUN SABUNU-KİL SABUNU-KÜKÜRTLÜ SABUN-VANİLYA SABUNU-MELİSSA SABUNU-HAVUÇ SABUNU-BITTIM SABUNU-KANTARON SABUNU-ZAMBAK SABUNU-NERGİS SABUNU-FESLEĞEN SABUNU-TARÇIN SABUNU-ÇİTLEMBİK SABUNU-KİVİ SABUNU -HİNDİSTAN CEVİZİ SABUNU-SÜT BEL SABUNU-ARDIÇ SABUNU-DEFNE SABUNU-LAVANTA SABUNU-GÜL YAPRAKLI SABUN-SALATALIK SABUNU-İNCİ TOZU SABUNU- LEYLAK SABUNU-OKALİPTUS SABUNU......BU SABUNLARIN TOPTAN SATIŞINI VE İHTİYAÇ HALİNDE AHŞAP KUTUSUNU YAPMAKTAYIZ.essorte@hotmail.com 0 546 590 97 11
essorte

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye122 yazı
sayın gojiberry..... mail adresinize bilgi gönderilmiştir.iyi çalışmalar....... essorte
essorte

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Üye122 yazı

KARANFİL SABUNU - ZENCEFİL SABUNU -ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ SABUNU -İĞDE SABUNU- KAYISI SABUNU-YASEMİN SABUNU-ISIRGAN OTU SABUNU-MENEKŞE SABUNU-PORTAKAL SABUNU-PAPATYA SABUNU-MENENGİÇ SABUNU-NANE SABUNU- BİBERİYE SABUNU-KEKİK SABUNU-LİMON SABUNU-ADAÇAYI SABUNU-NAR SABUNU-YOSUN SABUNU-KİL SABUNU-KÜKÜRTLÜ SABUN-VANİLYA SABUNU-MELİSSA SABUNU-HAVUÇ SABUNU-BITTIM SABUNU-KANTARON SABUNU-ZAMBAK SABUNU-NERGİS SABUNU-FESLEĞEN SABUNU-TARÇIN SABUNU-ÇİTLEMBİK SABUNU-KİVİ SABUNU -HİNDİSTAN CEVİZİ SABUNU-SÜT BAL SABUNU-ARDIÇ SABUNU-DEFNE SABUNU-LAVANTA SABUNU-GÜL YAPRAKLI SABUN-SALATALIK SABUNU-İNCİ TOZU SABUNU- LEYLAK SABUNU-OKALİPTUS SABUNU......BU SABUNLARIN TOPTAN SATIŞINI VE İHTİYAÇ HALİNDE AHŞAP KUTUSUNU YAPMAKTAYIZ.essorte@hotmail.com 0 546 590 97 11
essorte

Üye122 yazı
bilgiler mail adresine gönderilmiştir.iyi çalışmalar diliyorum.essorte
essorte

Üye434 yazı
Nereye satıyorsunuz. Yurt içi mi? Firmanızın gerekli belgeleri var mı? Yanlış anlama ilgilendiğim için soruyorum. Benimde büyük alışveriş mağazalarında
dükkanında sabun da satan arkadaşlarım mevcut. Yurt dışında da bir arkadaşıma sorabilirim ama oda bana sorular sorar herhalde. Bana resim ve fiyat bilgilerini sabun ebatlarını gönderebilirmisin.
Hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye122 yazı
bilgileriniz mail adresinize gönderilmiştir.ilgileriniz için teşekkür ederim. essorte
essorte

Yeni Üye57 yazı

Detaylı bilgi- resim-fiyat-minimum adet-ödeme ve teslim şartlarıyla ilgili bilgi vermenizi rica ederim.

matelasse34@hotmail.com
HBM

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
Merhaba
Ürünlerinizle ilgili görseller, fiyat bilgisi ve varsa sağlık sertifikası gönderebilirmisiniz.
Teşekkürler
ozcanaltunkas@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk