Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm Ve Proje

Başlatanr00t-kidTarih02/06/2011 11:13:35Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar arkadaşlar,

Bir avm ile görüşmeye gittim tabiki bundan önce 10.000 tane mail attım bütün avmlere ama anladımki tanıdık veya büyük bi marka olmazsa giremiyorsunuz bende bir tanıdık ile görüştüm... Oturduk konuştuk adam gayet olumlu konuştu fakat benden firma tanıtımı ve içeride yapıcağım işin projesini istedi şimdi araştırdım fakat doğru düzgün birşey bulamadım internette google amca bu siteye yönlendirdi beni bende size danışayım dedim... Firma tanıtım broşür örneği ve iş projesi örneği nereden bulabilirim veya elinde olan bana gönderebilir mi ? Birde bir sorum daha olucak o avmde çocuk giyim üzerine dükkanlar var fakat aksesuar olarak satan bi yer yok bende böyle bi stand açıcam (Winx ürünleri Ben10 ürünleri Kayu ürünleri Spiderman ürünleri vs..) sizce tutar mı ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye131 yazı
Selamlar,
bulduğunuz tanıdıktan bu konuda yardım istemelisiniz. Diğer firmaların verdiği proje dokümanlarından size örnek verir ve siz de kendinize göre uyarlayıp teslim edersiniz. Bu arada zaten bu avm'nin bu konu ile ilgili bir standart dokümanı olmalı?

Bu kanaldan gitmeniz en doğrusu. İkinci yöntem Kosgeb girişimcilik desteği için başvuru formları vardır. Hemen bulabilirsiniz internette. Bu formları kendinize göre düzenleyip bazı bilgileri de silerseniz uygun bir sonuç elde edersiniz. Eğer yine bir sonuç elde edemezseniz düz yazı ile amacınızı açıklaya bir doküman yazabilirsiniz.

Kolay gelsin,
en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
slmlar,

Girişim projeniz ne oldu? İnşallah açmışsınızdır standınızı.

Bende Anadoluda açılacak olan bir AVM de winx,Ben10, Cailluo gibi markaların çocuk oyuncaklarını satmayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
Şimdiden Teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ylaç Sektörü