Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmir Kumrucu Yardııım Lütfen. . .

Başlatanankara06Tarih01/06/2011 15:21:12Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
MERHABA,

ARKADAŞLAR

KUMRUCU FAST FOOD AÇMAK İSTİYORUM, ORTALAMA KİRAM 1,500-TL OLACAK YAŞADIĞIM ŞEHİRDE KUMRUCU YOK HER TAVUK DÖNERCİ, İNSANLAR DÖNERDEN SIKILMIŞ GÖRÜNÜYOR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ VE POLİS ÖĞRENCİLERİ OLDUKÇA FAZLA, TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR,
SİZCE KARLI BİR İŞMİ? GİRMELİMİYİM, DENEYİMLİ ARKADAŞLARDAN YORUM RİCA EDERİM.

HERKESE HAYIRLI BOL KAZANÇLAR MUTLU GÜNLER.

Yerleşim TürkiyeMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye11 yazı
Deneyimli yazar....Neye göre böyle bir karara vardın anlamadım ....Sanırım benim şahsen gördüğüm kumrucuların%90 nı yalnız kumru satar....Yorum yazmak için yazıpta milletin kafasını karıştırmayın ,,,, ARKADAŞIM BANA GÖRE ,ÜNİVERSİTE VE POLİS OKULUNUN OLMASI BULUNAMIYACAK BİR KONUM DOĞRU KARAR..KENDİMDE İZMİR;LİYİM İZMİR;LİLER OLDUKÇA DÜŞKÜNDÜR KUMRUYA MUTLAKA ARKADAŞLARININDA DENEMELERİNİ İSTEYECEKLERDİR..EEEE BUNDAN SONRASIDA SANA KALMIŞ ZİYARETÇİLERİN MEMNUN KALIRSA DEVAMIDA GELİR..TAVSİYEM İZMİR E GİTTİ ORADA FAKLI MEKANLARI GEZ ARABADA SATANLAR DAHİL ÇOK FAYDALI OLACAKTIR..DAHA SAĞLAM GİRMİŞ OLURSUN.. KARLILIĞIDA GELİNCE Y SEKTÖRDE KAZANÇ VAR 1500 TL DE KİRA ORTA KONUMDAKİ BİR DÜKKANADA BENCE ÇOK NORMAL .............. BAŞARILAR DİLERİM
okn yrlmz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye54 yazı
MERHABA

ÖZELLİKLE ÜRÜNÜN HAZIRLANMASI VE MALİYETİ HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPIYORUM, HAZIRLANMASI KOLAY GÖRÜNÜYOR, AMA MALİYETİ HAKKINDA BİR FİKRİM YOK.

Yerleşim TürkiyeMeslek Yleti?imci
Yeni Üye11 yazı

Yeğenlerim....face lerine ekledilerse şayet ,lezzet yönünden mükemmeldir mutlaka.Sizede fikir vermesi bakımından ......SAFİNAZ GAZİEMİR....bakarsınız resimlerine,....maliyet konusuna fazla takılmamanı tavsiye ederim..zarar etme ihtimalinin olacağını sanmam,konsepte,lezzete,satış adedine odaklanırsan ,gerisi gelir .verdiğim adresi eklersen göreceksin oldukça fazla elemen çalışıyor küçük bir dükkanda ne kadar fazla bir iş hacminin olduğunu gösteriyor ....kolay gelsin
okn yrlmz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye54 yazı
ARKADAŞLAR MERHABA

AÇACAĞIM KUMRUCUNUN İÇİNİ NASIL UCUZA DİZAYN EDEBİLİRİM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Yeni Üye9 yazı
selam arkadaşım yıllar önce bu işte çalıştım 2-3 sene çeşmede...

bence çevrene güveniyosan hemen başla derim bu işe. ama unutma kömürde yapacaksın. 5-6 dilim sucuk,salam üstünede kazandibi gibi erimiş peynir koyacaksın domates ketçap mayonez olay be bide unutma ekmekte iyi kızaracak. valla sana yardeım etmek isterdim izmirde olsaydın :) iyi para var kumruda maliyeti 2 lirayı geçmez eee zaten 5 e satacan 3 lira kar bi kumrudan hadi sana hayırlı işler kardeşim. allah yolunu açık etsin.

dan dini dan dini dasdanaaaaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye54 yazı
sayın altınnordu, aslında üniversite ve polis okulu öğrencileri güveniyorum, umarım işler yolunda gider, ancak kömürde yapmak için belediyeden bir izin baca felan gerekiyormu, gazda yapsam eksisi artısı hakkında birde malzemenin hazırlanışı hakkında yardımlarını rica ederim.