Yaşım 20,Gaziantepde doğdum lise mevzunuyum bekarım
Gıda sekteründe satış müdürü olarak görev yapmaktayım.
Hayatım boyunca ilk defa böyle bir yazıyı sizler paylaşmaktayım çünkü burada okudugum yorumlar kadarıyla çok eşsiz ve bilgili insanların oldugunu farkettim ve geleceğim hakkında bir kaç sorular sormak istiyorum.
Geleceğim için sizce neler yapabilirim maddi olarak birikimim yoktur sadece ufak miktarda borsada bir kaç hissem war .Sadece geleceğim için bunu yapmaktayım bunuda yeterli görmemekteyim.
Hedefim birikimi artırmak ve bunlada gayrimenkul a yatırım yapmayı planlıyorum ancak işte bunun içinde birikim lazım .
İnternet kullanımım mükemmel php asp den anlarım bunlardan dolayısıyla site yaptım şimdik herhalde reklam vermek yasaktır vermiyorum E Ticaret sitesi bunla gelir sağlamayı hedefledim ancak ufak ufak ugraşıyorum gucumun yettiğince sizlere aslında asıl sormak istediğim soru sudur click bank sistemi duydunuz mu bilmiyorum fakat işleyişi kısaca şöyledir insanlarınm malına ortak oluyorsun bu malı pazarlıyorsun senın uzerınden satış oluyor click bank %75 ini sana verior olay budur sizce bunu nasıl geliştirebilirim...
Şimdiden çok tşk ederim yorumlarınız için
Biraz geniş anlatmak istedim ama inşAllah anlatabilmişimdir kendimi
Hayat 2 ile arasındadır
ya 2 i 2 yaşarsın yada dört dörtlük ÖLÜRSÜN !
ya 2 i 2 yaşarsın yada dört dörtlük ÖLÜRSÜN !