Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Self Servis Bira Barı (selfservicebeerbar. Com)

BaşlatanmfalbasTarih31/05/2011 16:25:33Yorum28

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
2S2B Nedir?

"Self Servis Bira Barı" (2S2B) otomasyonu , müşteriye istediği zaman , istediği miktarda birayı , garson ve servis sırası beklemeden kendine servis etmesini sağlayan , birasına istediği kadar köpük ekleme imkanı sunan , benzersiz bir sistemdir.

Müşteri bira dışındaki siparişlerini de , bira musluğunun üzerinde bulunan dokunmatik LCD ekran sayesinde anında , doğrudan kasaya , barmene , pub veya restaurantın mutfağına iletebilmektedir. Masadaki her müşteri için ayrı ayrı hesap açılabilmekte , her müşterinin hesabı ayrı takip edilebilmektedir.

2S2B Sisteminin Temel Özellikleri

Merkezi bir soğuk oda sisteminden , her bir masaya kadar ayrı ayrı döşenmiş ısı yalıtımlı bira hattı , otomatik bardak çalkalama fonksiyonu ve tahliye kanalı bulunur. Temizlemesi çok kolay olan bira dağıtım teknolojisi kullanılmaktadır.

Tüm bira hattı boyunca ve bira kulesinde kesintisiz çalışan soğutma sistemi

Her masada oturma kapasitesine bağlı olarak birden çok bira kulesi kullanılabilir ,her bira kulesinde ise minimum 1 maksimum 4 adet musluk kullanılabilir.

Her masada değişik markalara ait biralar kullanılabilir. İstenildiği takdirde aynı bira kulesindeki farklı musluklara farklı markaların biraları bağlanabilir.

Yüksek hassasiyetli otomatik bira tüketim ölçümü (0.0085 ml.) Entegre edilmiş gerçek zamanlı kontrol sistemi (Tüm stok ölçümleri, internet2S2B İletişimi, anlık sipariş bildirimi ve kontrolu , her masanın tüketiminin projeksiyon cihazı veya lcd televizyona yansıtılması, mesajlaşma vs modülleri)

Masaların bira tüketim skorları projesiyon cihazına veya LCD televizyona verilebilir. Birden çok şubesi olan firmalarda diğer şubelerin skorları da yansıtılabilmektedir. Böylece tüm masaların skorları herkes tarafından görülmektedir.

Her masa için maksimum 10 adet şifre korumalı alt hesap açılabilir (eğer aynı masayı farklı gruplar paylaşıyorsa veya hesaplar Alman usulü ödenecekse) Esnek masa hesap düzeni (Müşteri masa değiştirdiğinde hesabı yeni masaya aktarılabilir)

Yurtdışında bira firmaları tankerlerle dökme bira sevkiyatı yaptıklarından ,sistem paslanmaz çelik tanklara bağlanmaktadır. Türkiye gibi dökme bira sevkiyatı olmayan ülkelerde ise klasik bira fıçılarına da kolayca uygulanabilir.

Dokunmatik ekranda çoklu dil desteği (İngilizce, Almanca, Fransızca,Çekce) talep halinde istenilen dile adapte edilebilir.

YÜKSEK YATIRIM GÜCÜNE VE GİRİŞİMCİLİK RUHUNA SAHİPSENİZ , EĞLENCE SEKTÖRÜNDE FARKLILIK YARATMAK DA İSTİYORSANIZ , DÜNYA'DA 50'YE YAKIN SELF SERVİS BİRA BARI SİSTEMİ KURAN FİRMANIN TÜRKİYE'DEKİ YATIRIMCILARINDAN BİRİ OLABİLİRSİNİZ.

info@selfservicebeerbar.com
http://selfservicebeerbar.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
Yeni Üye3 yazı

Merhaba , web sayfasını baktım , türkçe sayfasını çok kötü çevirmişsiniz. Daha önce bir yurtdışı seyahatimde Prag'da bundan daha ilkel bir sistemin uygulandığı (sadece tüketilen bira miktarını gösteren) bir Pub'da bira içmiştim. Bu sistem onun yanında çok farklı . Neyse benim sormak istediğim en alt paragrafta "yüksek yatırım gücü" diye bahsettiğiniz kısım. Yüksek yatırım gücünden kastınız nedir?????

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı

Güzel bir proje Türkiye'de ilk olmak hele en güzeli , ama yatırım tutarı nedir bilmek lazım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye508 yazı

güzel düşümüşler sürekli böyle şeyler bende hayal etmişimdir, otomatik masaya giden yemekler vb. biradan para kazanmak bana göre değil ama

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı

Bu sistem bayağı bir alt yapı gerektiren bir iş , tahminimce toplamda bu sistemi kullanan bir yerin açılması 250.000-300.000 usd civarında bir yatırım gerektirir.
Size sorum şu ; Türkiye'de bu konuda destek verebilecek 2 tane üretici firma var , bu üreticilerle destekler konusunda görüşmeniz oldu mu?
Böyle bir Pub açmak istersem , bana ne oranda bir destek sağlayabilirler?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
İnsanlar böyle klas bir yerde işini iyi yapan bir garsondan servis almayı tercih etmez mi? Stadyum modeli anlaşılır birşey ama pub yada restoranda özel ilgi , biraz ahbaplık önemli bence.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Barlardan ziyade yoğun çalışan büyük otellerde başarı şansı daha yüksek gibi.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
benzer bir projeyi izmir sardunya barda gördüm. Galiba istanbul'da da bir yere kurmuşlar. İşletme sahibi yatırım maliyetinin yukarıda bahsettiğinizin onda biri mertebelerinde olduğunu söylüyor. çok memnundu...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Ercan Bey , sardunya bardaki sistem sadece bira doldurmaya yarayan bir sistem , bizim sistemimiz tamamen farklı sistem , sipariş yönetimi olan , internet üzerinden uzaktan erişime müsaade eden , satış ve stok bilgilerinize istediğiniz yerden ulaşmanızı sağlayan , istenildiğinde kullanıcı isteklerine uygun olarak geliştirmeye müsait multi medyatik birçok özelliği olan bambaşka bir sistem. Dolayısıyla maliyetinin de farklı olması normal. Farklı şeyler aynı değerde olmaz diyebiliyorum sadece.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı

Ercan Bey ,

"Benzer sistemi izmir sardunya barda gördüm" demek yerine o sistemi oraya ben yaptım deseniz yine de sizinle görüşürdük. "İşletme sahibi yatırım maliyetinin yukarıda bahsettiğinizin onda biri mertebelerinde olduğunu söylüyor. çok memnundu..." diyerek bizim ürünümüzün yüksek fiyatlı bir ürün olduğu yargısı yaratacağınıza , kendi ürününüz için sizde bir tanıtım ilanı verip ürününüzü tanıtabilirsiniz. Telefonda sorduğumda sizi İzmir'den arıyorum diyeceğinize , İstanbul'da benzer bir iş yapıyorum deseniz de size bilgi verirdik.
Allah herkese hayırlı işler versin...

Yeni Üye3 yazı

Hocam biz neden ilerlemiyoruz. İşte bu tipik Türk esnafı yaklaşımından ilerlemiyoruz. Sayın ilan sahibi , bahsettiğiniz beyefendinin firmasının ismini açıklasanıza , forumdaki arkadaşlarda kimlerle yazıştıklarını öğrensinler.

Editör5590 yazı
Tabakta sıcak mercimek çorbası verebilen bir otomat olsaydı yeterince aç olmasam bile kullanırdım gibime geliyor makinenin hatırına.

Biradan başka toplu halde seri şekilde tüketilen başka bir içecek de yok dünyada. İnsanlara bu kadar otomasyonu görünce cazip geliyor. Sanal garsonlar falan yapılsa mesela. Masada size espri yapan sanal hoş bir kız. Borudan dijital bira karşında aslında olmayan sanal bir arkadaş. Gidiyor iş oralara aslında yavaş yavaş . . .

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı

Sn.umitaslaner ,

Firma ismi vererek bir de ilave reklam yapmayalım. Bilinçli yatırımcı istediğinde herkesi bulur , son teknolojiyi de , son olmayanı da...

Yeni Üye3 yazı

Bu forumda bahsettiğiniz maliyetlere yatırımcı bulma ihtimaliniz çok zayıf. İlanlara bakarsanız hep küçük sermayeli işlere talep var , sizin sistemi kurabilecek kadar sermayesi olan kişilerin bu forumda ne işi var....

Yeni Üye26 yazı

Sn. okuyanmehmet70

Ben sizin gibi düşünmüyorum , forumda her türlü işe yatırım yapacak düzeyde sermaye birikimi olan yatırımcı bulunmaktadır. Ürün tanıtımda da benim en güvendiğim yol ise "Fısıltı Gazetesi"dir. Ürün tanıtımını gören forum müdavimi , eğer ona ilginç geldiyse , kendisi yatırım yapmayacaksa bile , tanıdığı insanlara üründen bahsetmektedir.

Yeni Üye7 yazı
Merhabalar,

Her yeni çıkan ürün ya da teknoloji hakkında olumsuz yorumlarda bulunmak nedense bizim halkımızın bir ortak özelliğidir.

Yıllar önce Ziya Özel adında birisi zakkumdan bitkisinden (NO Ekstresi) kanser tedavisini uyguladığını ve bunda da büyük başarılar elde ettiğini söylediğinde Türkiyede kıyametler kopmuştu. En başta tabipler odası başkanı çıkıp adamı yerden yere vurmuştu. sebep olarak da adımın bulduğu bu ürün makale olarak yayınlanmamış olması idi. Daha sonra ilacı ya da extreyi bulan kişi Amerikaya gitti .Yani bizim çok bilmiş eğitimli herşeyi bilen ve herbiri konusunun üstadı olan toplumumuzdan kaçtı ve daha az eğitimli ve daha az buluş yapan ülekeye kaçtı!!!!. .
Yani demek istediğim biz toplum, olarak yapılan bir yeniliğe ortaya çıkarılan bir buluşa ilk baştan kesin ve kesin olarak net bir önyargı ile karşı çıkıyoruz. Neden? ben yıllardır bunu çözemedim. Kıskançlıkmıdır, çekememezlikmidir? ya da ben yapmadıysam başkasıda yapamaz mantığımıdır anlıyamıyorum.
Oysa ortaya atılan bir fikri, bir teknolojiyi medeni bir şekilde oturup adam gibi tartışsak, olumlu olumsuz yönlerini dile getirsek olmaz mı?
Neden hep amacımız üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek?
Sanrım bütün bunlar okumayan araştırmayan bir toplum olduğumuzdan kaynaklanıyor.
elimize ne geçiyor. Şu sitede bile bir çok olumlu ya da olumsuz fikir ortaya çıkarılıyor. Ama hemen bizim toplumun, tipik adam asma mahkemeleri kuruluyor ve o fikir paylaşılmaya başlamadan fikir sahibi idam ediliyor.

Sevgili Mfalbas,
sizi canıgönülden kutluyorum..

beyefendibiri

Yeni Üye83 yazı
istanbulda 3 4 kişi birleşip aynı zamanda kendimizde çalışırsak iyi bir iş olabileceğini düşünüyorum ben hisseme göre ortak olmaya hazırım benim gibi düşünenlerle bir araya gelebiliriz
gökay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye83 yazı
sayın mfalbas tek bi başına olmasada benim gibilerini birarya getirme imkanınız olabilirmi detaylı bilgi için nasıl iletişime geçebiliriz teşekkürler
gökay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı

Sn.Beyefendibiri ,

Düşüncelerinize tamamen katılıyorum ve teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla kalın...

Yeni Üye26 yazı

Sn. Gökay ,

Birkaç kişinin bir araya gelerek bu sistemin kullanıldığı bir pub açması ile ilgili bugüne kadar bize ulaşan bir talep olmadı . Bu sebeple birlikte ortaklık yapabileceğiniz kişiler konusunda maalesef size yardımcı olamıyoruz.

Yeni Üye26 yazı

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim , ancak telefon açarak veya email göndererek 20.000-30.000 TL param var bu işi nasıl yaparım diye ne olur sormayın , taaaa baştaki cevaplarda söyledim. Toplam yatırım maliyeti bu işin 250.000-300.000 usd civarında. Bu sebeple yeterli sermaye gücü olan arkadaşlara bıkmadan usanmadan cevap vermeye hazırız. Saygılarımla...

Yeni Üye26 yazı

Arkadaşlar , telefon ve emaillerinize teşekkür ederim.
Ancak daha önce de belirttiğim gibi bu proje sadece yeterli yatırım gücü olan yatırımcılarla gerçekleşebilir.
Yeterli yatırım gücü bulunan yatırımcı aranıyorrrrrr.

Yeni Üye3 yazı

Sn.mfalbas ,

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum , proje ile ilgili herhangi bir gelişme sağladınız mı? Proje ile ilgili ilk yerinizi açarsanız hemen denemeye gelirim.

Yeni Üye26 yazı

Sn.umitaslaner , yoğun talep var , görüşmeler sürüyor , bakalım bu sistemin uygulaması kime kısmet olacak?

Yeni Üye42 yazı
Öncelikle tebrik ederim. Değişik bir sistem ve bende başarılı olacağına inanıyorum. Kendim bira doldurmasam da garsonun gelip masamda bunu yapması bile benim için yeterli. Dikkat çekici ve talep göreceği kesin. Müşterilerin bilinçlenmesi başlangıçta ki tek sorun. Self servise pek alışık bi halk değiliz. Starbucks ta yarım saat garson gelsin diye bekleyenlerdendim ilk gittiğim de :)

Hayırlı olur inşallah

Yerleşim Türkiye / Kyrklareli
Yeni Üye26 yazı

Sn.Blackking ,

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Yeni Üye3 yazı

Ramazan geldi konuya ilgi azalmış , Sn.mfalbas projeniz ile ilgili gelişme var mı?

Yeni Üye26 yazı

Evet Ramazan etkili oldu , telefonlar durma noktasına geldi:)

Üye300 yazı
istanbul'da ofisiniz var mı ? showroomunuz mevcut mu ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek