"Self Servis Bira Barı" (2S2B) otomasyonu , müşteriye istediği zaman , istediği miktarda birayı , garson ve servis sırası beklemeden kendine servis etmesini sağlayan , birasına istediği kadar köpük ekleme imkanı sunan , benzersiz bir sistemdir.
Müşteri bira dışındaki siparişlerini de , bira musluğunun üzerinde bulunan dokunmatik LCD ekran sayesinde anında , doğrudan kasaya , barmene , pub veya restaurantın mutfağına iletebilmektedir. Masadaki her müşteri için ayrı ayrı hesap açılabilmekte , her müşterinin hesabı ayrı takip edilebilmektedir.
2S2B Sisteminin Temel Özellikleri
Merkezi bir soğuk oda sisteminden , her bir masaya kadar ayrı ayrı döşenmiş ısı yalıtımlı bira hattı , otomatik bardak çalkalama fonksiyonu ve tahliye kanalı bulunur. Temizlemesi çok kolay olan bira dağıtım teknolojisi kullanılmaktadır.
Tüm bira hattı boyunca ve bira kulesinde kesintisiz çalışan soğutma sistemi
Her masada oturma kapasitesine bağlı olarak birden çok bira kulesi kullanılabilir ,her bira kulesinde ise minimum 1 maksimum 4 adet musluk kullanılabilir.
Her masada değişik markalara ait biralar kullanılabilir. İstenildiği takdirde aynı bira kulesindeki farklı musluklara farklı markaların biraları bağlanabilir.
Yüksek hassasiyetli otomatik bira tüketim ölçümü (0.0085 ml.) Entegre edilmiş gerçek zamanlı kontrol sistemi (Tüm stok ölçümleri, internet2S2B İletişimi, anlık sipariş bildirimi ve kontrolu , her masanın tüketiminin projeksiyon cihazı veya lcd televizyona yansıtılması, mesajlaşma vs modülleri)
Masaların bira tüketim skorları projesiyon cihazına veya LCD televizyona verilebilir. Birden çok şubesi olan firmalarda diğer şubelerin skorları da yansıtılabilmektedir. Böylece tüm masaların skorları herkes tarafından görülmektedir.
Her masa için maksimum 10 adet şifre korumalı alt hesap açılabilir (eğer aynı masayı farklı gruplar paylaşıyorsa veya hesaplar Alman usulü ödenecekse) Esnek masa hesap düzeni (Müşteri masa değiştirdiğinde hesabı yeni masaya aktarılabilir)
Yurtdışında bira firmaları tankerlerle dökme bira sevkiyatı yaptıklarından ,sistem paslanmaz çelik tanklara bağlanmaktadır. Türkiye gibi dökme bira sevkiyatı olmayan ülkelerde ise klasik bira fıçılarına da kolayca uygulanabilir.
Dokunmatik ekranda çoklu dil desteği (İngilizce, Almanca, Fransızca,Çekce) talep halinde istenilen dile adapte edilebilir.
YÜKSEK YATIRIM GÜCÜNE VE GİRİŞİMCİLİK RUHUNA SAHİPSENİZ , EĞLENCE SEKTÖRÜNDE FARKLILIK YARATMAK DA İSTİYORSANIZ , DÜNYA'DA 50'YE YAKIN SELF SERVİS BİRA BARI SİSTEMİ KURAN FİRMANIN TÜRKİYE'DEKİ YATIRIMCILARINDAN BİRİ OLABİLİRSİNİZ.
info@selfservicebeerbar.com
http://selfservicebeerbar.com