Son kullanıcı satış fiyatı 5 TL'yi geçmeyecek, kar oranı tatmin edici ürünler arıyorum. Uygun fiyatlar gönderirseniz, size de bize de sürümden kazandırırız. Şimdiden teşekkürler.
değerlendirebiliriz semihefe. 26 kişilik etkili pazarlama ekibimiz için daha ilgi çekici ürünler teklifler bekliyorum. Samsun ve ileri ki aşama da Karadeniz'de satış ağınız olabiliriz. Konu günceldir....
lokantalara,büfelere,fast food satan yerler hertürlü plastik tabak,kaşık,bardak,kase ambalaj direk fabrikadan alıyorum pazarlama ekibin varsa ek olarak yapabilirsin bence
benim irtibata gec sana farklı bir iş teklifinde bulunayım imalatcıyım temizlik setleri var kjar marjı yuksek satış hızlı ve tükwetimi yüksek ürün 0454 225 8656
Elimde şuan marketlerin en uygun 5.20 tl ye aldığı 7.50 tl den satılan benim 3 tl ye mal edebileceğim spot temizlik ürünü var . Tüm büyük marketlerde ve tv de reklamları olan özel bir ürün. görüşebiliriz.Özele mail atabilirsiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz