Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

.

Başlatanugur9107Tarih31/05/2011 10:22:09Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye28 yazı
ya konu tam olaak anlaşılmadı yada yeni bir iş olduğundan dolayı önyargıalr oluştu. konu günceldir ilgilenler msj atabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye310 yazı
Yeni bir reklam mecrası mı yarattınız, anlamadım?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye67 yazı

projeyi net olarak açıklarmısınz ?
yarının sorumlusu bugündür.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Yeni Üye13 yazı
yeteri kadar sermayeden kasit nedir anlamadim. fizibilite yapmadan nasil iyi kazandiracagini dusundunuz? fizibilite yaptiysaniz ne kadar sermayeden bahsediyorsunuz? cok problemli denklem gibi proje aciklamasi yapmissinz. kimine 5000 lira kimine gore 1 milyon tl yeterli sermayedir. burada millet birbirinin fikrini calip uygulayabilseydi zaten bu sitede bunlari duyardik. projenizi fizibilitesi ile birlikte aciklamaniz daha anlamli olacaktir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye28 yazı
bi nevi yeni bir reklam macerası denebilir. giyim firmalarının büyük firmalar yada büyümek isteyen firmalar. ürünlerinin reklamlarını yapmayı düşünüyorum . aslında sizdende yardım istiyebilirmiyim? acaba istanbulda billboard fiyatlarını nereden öğrenebilirim? ve internette hangi site ne kadara reklam alıyor. örenk facebook mynet. bunları öğrenmem konusunda yardımcı olursanız bende size daha detaylı analiz yapabilirim

Yeni Üye48 yazı
Görüldüğü üzere yeni bir fikir var fakat fizibilitesi yapılmamış henüz. Size önerim en kısa zamanda güvendiğiniz tecrübeli kişilerle bilgi alışverişi yapıp gerekli fizibilite çalışmalarını tamamlamanız ve projeyi o altyapıyla beraber sermaye ortaklarına sunmanızdır. İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
doğru söylüyorsunuz ama artık her insana güvenilmiyor oda var.

Yeni Üye28 yazı
güncel