Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir Bilen Yok Mu?

Başlatanhcoban34Tarih22/11/2007 15:17:52Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar,değerli fikirlerinize ihtiyacım var yardımı dokunan arkadaşlar olursa lütfen yazsınlar .Bundan 7 ay önce otomotiv sektöründe çalıştığım işimden ayrıldım,değişik palanlarım vardı ticaret yapmak gibi daha öncede az çok tecrübem var ve kendime ticari p.van araç aldım Tekirdağ da İst ye yakın olsuğu için yaz boyunca İstanbul'dan ucuza temin ettiğim su,meşrubat gibi hareketli malları piyasada sattım .malum yaz kısa sürüyor işin cazibesi sonbahar ayında bitiyor ,ve şu an bazı işlerde istediğim gibi gitmedi kapımın önünde yatan bir araba var,bazı kargo şirketleri ile konuştum,gidip arabamla çalışayım diye olumlu sonuç alamadım ,12 bin ytl verip zor şartlarda aldığım arabamı bile satmayı düşünüyorum.sizlere arabamdan gelir elde etmenin yollarını.bir bilen varsa bana yazmasını rica ediyorum not(artık hayatımda ani kararlar veremiyorum çok fazla risk alma olasılığım yok çünkü nişanlandım .sık sık değişik işler yapmak çevrede kötü algılanıyor )yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye1359 yazı
edirnede aksam saati hava karardıktan üniversite yakınında kafelerin 40-50 m uzaklıkta gözleme + ayran vs satan bir araba vardı.. her akşam önünde bir sürü insan beklerdi.... e bir de lezzetli yaparsan degme keyfine..en azından kış mevsiminde bu şekilde atlatabilirsin... aslında iş hoşuna giderse gündüz yaz sezonu işlerinin yanısıra akşamları da gözleme vs satarak yolunu bulursun...
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er