kazakıstan için ford transit yedek parça ihtiyacı için yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır. ürün gümrüklenip korgoyla gıdecek ödeme iki tasıtle olacak urun ok lendıkten sonra ılk taksıt ikinci taksit ürün teslim alındıktan sonra
merhaba sayın yetkili ben bu konuda size yardımcı olabilirim ve yakında hemen hemen tüm marka aracın müşürlerini imalatına başlayacasgız şuan kalıplarla yapıyoruz
MERHABA BEN ORJİNAL ŞANZUMAN VE DİFERANSİYEL İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLİRİM...TÜRKİYE HEMA DİŞLİ VE HATTAT HOLDİNG HEMA DİREKSİYON BAYİİLİKLERİM VAR..
ben Çin şirketin temsilcisiyim. İstediğiniz yedek parça tedariği ile ilgileniyorsanız 05075928248 Haluk Atlı 05348326693 scype: chondoeva email: aiza_ch@hotmail.com alatoo84@hotmail.com
Bir malı kusurunu söylemeden satmak hiç kimseye helal olmaz. Malın bu kusurunu bilene de onu söylememek helal olmaz. Hadis-i Şerif
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz