Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kaçırılmayacak Proje!

BaşlatanAktifGirişimciTarih26/05/2011 01:51:22Yorum56

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Öncelikle ilgiyle okuyan herkese teşekkür ederim. Uzun bir süredir fizibilitesini yaptığımız e-ticaret projemiz için yatırımcı ortak arıyorum. Proje detayını ne yazık ki veremeyeceğiz fakat genel olarak bahsedebiliriz. Konusunda uzman 2 yazılımcı ortak ve 1 satış/pazarlama müdürü ile beraber tamamen internet tabanlı bir e-ticaret projesinin tüm çalışmalarını hazırlamış bulunmaktayız. Tüm gerçekçi hesaplamalar göz önünde bulundurulduğunda, şirket kurulumu, ofis kurulumu, pazarlanacak ürün tedariği, web sitesi kurulumu ve satış için gerekli tüm yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi için gerekli olan mali tutar 25.000 TL'dir. Öngörülen ciro ise ilk 6 ay için minimum 80.000 TL'dir. Bu tutardan giderler çıkarıldığı zaman tahmini elde edilecek net kâr 60.000TL olup, hissedarlar arasında muntazam olarak pay edilecektir. Tüm satış faaliyetleri internet üzerinden sanal pos iel gerçekleşeceği için gelir gider girdileri veritabanlarında ve banka kayıtlarında istenilen an takip ve kontrol edilebilecektir. Risk analizi de yapılan bu projede, 5 ay boyunca hiçbir ürün satılamadığı farz edilirse(%0.1 ihtimal) bile şirket açılış sermayesiyle hâlâ faaliyetlerini sürdürmeye devam edebilecek seviyede kendini koruyabilmektedir. Projenin ilk hedefi kısa sürede yüksek kâr elde edip, elde edilen kâr ile üzerinde uzun süre düşünülen ve uygulaması kolay olan yeni önemli projeleri hayata gerçirmek ve konsept bir yapı oluşturmaktır. Projeyle ciddi olarak ilgilenmek ve detay almak isteyen yatırımcılar var ise doğrudan iletişime geçebilirler. İletişim sonunda uygun bulunursa kendilerine proje ekibinin özgeçmlişleri ve proje detayları ve stratejileri gönderilecektir ve aynı zamanda yatırımcının da özgeçmişi istenecektir. Şimdiden ilgilenecek olan herkese teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
56 yorum
Yeni Üye9 yazı
cirosu 80.000 olan bir satışın karı nasıl 60.000 olur anlayamadım veya siz yanlış ifade ettiniz. sattığınız malların size maliyeti 20.000 olmalı %400 kar iyisiniz valla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye48 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kapricserje
cirosu 80.000 olan bir satışın karı nasıl 60.000 olur anlayamadım veya siz yanlış ifade ettiniz. sattığınız malların size maliyeti 20.000 olmalı %400 kar iyisiniz valla.

İfadede yanlışlık yoktur. Tüm sabit maliyetler çıkarıldığında elde edilmesi hedeflenen net tutar bu şekildedir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye444 yazı
mail adresime detay bilgi gönderebilirseniz sevinirim, ardından da yüzyüze görüşebiliriz. yenidunya2010@hotmail.com
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye48 yazı
boraumut rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiş, modaci rumuzlu üyenin ise e-posta adresi beklenmektedir. Lütfen detay için e-posta adresinizi burada belirtiniz.

Yeni Üye48 yazı
caliskanh rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Üye277 yazı
kayamposta@hotmail.com adresine detaylı bilgi gönderebilir misiniz? Teşekkürler ...
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye48 yazı
munen rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
xenedia rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye3 yazı
detay gönderebilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye51 yazı
2 yazılımcı ve 1 satış pazarlama muduru 3 kişi 100/400 kar edecekleri işde birlik olup 25 bin lira çıkaramıyorlar ve yatırımcı arıyorlar garip ...insan durup düşündügünde 3 kişi bankaya gitseniz ve kredi alsanız 25 bin lira bu hadi kredi almadınız okumuş insanlarsınız çevrenizde anneniz babanız kardeşlerinizden yardım alsanız herbirinize 5 akraba desek 3*5=15 kişi 1 er binlira isteniz ki verirler sanırım.kaliteli 1 cep telefonu parası 15 bin eder 10 binde kredi çekseniz :25 bin eder 100/400 kar edeceginiz bi işde başka bi insanız ortak etmez ve siz kazanırsınız,alın buda benden size bi fikir :) saygılar bol şanslar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye48 yazı
Dediğiniz imkânlar olsaydı zaten yatırımcı aramazdık. Kaldı ki şirketin kuruluş sermayesi düşük olsa da proje maliyetinin %25'idir. Banka kredisi alıp 10 yıl vadede faiz ödeyeceğimize, bir insanı daha projeye dahil edip hem ona kâr elde edebileceği ikinci bir kapı açmış oluyoruz, hem de faiz ödemeden yatırımcının kendi sermayesi üzerinden ilerleyip, faiz olarak ödeyeceğimiz boş masrafları yeni projeler için kullanmış oluyoruz. Dışarıdan durumları bilmeden eleştirmek tabii ki kolay; fakat işin içine girince işlerin hiç de bahsettiğiniz şekilde yürümeyeceğini anlarsınız. Kaldı ki akraba meselesine hiç değinmiyorum. Belli bir yaşa gelmiş, üniversite mezunu insanların hâlâ yakın çevrelerinden medet umarak iş yaplarını hiç tasvip etmiyorum. Yine de zahmet edip yazı yazdığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar...

Yeni Üye48 yazı
mesutpazarlama rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
ErayEr rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Üye444 yazı
arkadaşlar, ben dün aktifgirişimci arkadaş ile görüştüm / yazıştım msn de. kuracakları satış sitesinde ne satacaklarını / pazarlayacaklarını sorduğumda bana kayseri ve istanbuldan şuan ciddi yatırımcılar ile görüştüklerini, ancak tüm hepsi ile görüştükten sonra onlardan sonuç alamazlarsa benimle görüşebileceklerini söylediler bana. durum böyle iken niçin böyle bir yazı dile getirirler, niçin insanların boşa vaktini alırlar anlayamıyorum. ya da bana kasti olarak yalnış bilgi verdiler, ikisinden birisi. insanları anlamak ilginç....
formdaki arkadaşların bilgisi olsun diye sizlerle paylaşmak istedim.
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye48 yazı
Merhaba. boraumut ile e-posta ile mesajlaştık. Olayın aslını açıklayayım sırasıyla da kafalarda yanlış anlaşılma oluşmuşsa silinsin. Anlattıklarımda en ufak bir yanlışlık veya sıra hatası var ise de boraumut arkadaşımız tekrar cevap yazarak düzeltebilir. Detay isteyen herkese standart bir mesajla beraber gerekli dosyaları gönderiyorum. boraumut'a da aynı dosyaları ve yazıyı gönderdim ve bana cevap yazdı. Cevabında, bizim düşüncemizin farklı olduğunu anladığını fakat internette bir sürü sanal mağazanın olduğunu ve bu konunun kendisine biraz uzak olduğunu bildirdi. Daha sonra ilgimize teşekkür edip, iyi temennilerini iletti sağolsun. Ben de kendisine cevap olarak zaman ayırdığı için teşekkür ettim, piyasada satış sitesinin çok olduğunu fakat bizim satmayı planladığımız ürün ile ilgili satış yapan site sayısının az talebin ise fazla olduğunu belirttim ve gönderdiğimiz dosyalarla da çok detaylı anlatamayacağımız için konu biraz havada kalmış olabilir deyip kendisine hak verdim. Daha sonraki mesajında bana: "Halil bey, sizin satacağınız ürün NET OLARAK nedir ?" sorusunu yöneltti. Ben de bunun üzerine, ürün detayı ve konsept oluşum ismini söyleyemeyeceğimizi, ancak yüzyüzüe görüşme esnasında detaylı olarak anlatabileceğimizi ve hali hazırda İstanbul ve Kayseri'den yatırımcılarla görüşmeler yaptığımızı da söyledim. Bunu söylememin sebebi de, ürünü ve konsept ismini söylemememizin birtek kendisine karşı yapılan bir uygulamaymış gibi algılamaması içindi. Bu cümleden sonra da tüm görüşmelerden olumsuz yanıt alırsak(ki kendisi konuyla zaten ilgilenemeyeceğini belirttiği halde) detaylı görüşme için kendisiyle irtibata geçebileceğimizi söyledim. Bu yazışmalardan sonra herhangi bir yazışma geçmedi aramızda. Bakın şu forumda bilgi paylaşımı yapıyoruz, iş arayanı var, ortak arayanı var, ürün satanı var, fikri olan var herkes ufak tefek birşeyler yapmaya çalışıyor kendi bireysel çabalarıyla ve diğer insanlardan, tecrübe sahibi kişilerden fikir alıyor, onlarla ticaret yapıyor ve daha birçok konu konuşuluyor. Böyle bir ortamda şu yazdığım proje için 8-9 tane detay talebi gelmiş. Yani tabii ki bir fikir için birden çok kişiyle görüşmeler yapılacak, kararlar verilecek, oluru olmazı konuşulacak. Biz elimizden gelen iyi niyeti gösterdiğimize inanıyoruz ve kimsenin değerli vaktini çalmaya uğraşmıyoruz. Öyle olsa şu yazdığım yazıyı bile saçma sapan anlam ve imâ hatalarıyla umursamadan yazar geçerdim; ama ben karşımdaki adama değer veriyorum bu şekilde yazarak. Karşımdaki kişilerden de aynı şekilde karşılık beklemek en doğal hakkımdır. Rumuzunu vermeyeceğim bir diğer üye ile de önümüzde haftaiçi yüzyüze görüşeceğiz mesela. Kısacası boraumut'un yaptığı yoruma üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Yine de yanlış anlattıysak kendimizi özür dileriz. Kalın sağlıcakla...

Yeni Üye48 yazı
mstfvc rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Üye305 yazı
kurumsal@anadolufirsat.com detaylar lütfen
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye48 yazı
ttr9111 rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
gaggosh23 rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
spdgida rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
Ticaretanaliz rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.

Yeni Üye48 yazı
atyacbiltekin rumuzlu üyeye detaylar gönderilmiştir.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İki kelime yazıp ilgi göstermeniz bizim için yeterlidir. Geri dönüş yapmasanız da canınız sağolsun...