Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gayrimenkul İşinde Yeni Bir Fikir

BaşlatanbumfunkTarih25/05/2011 00:55:58Yorum5

İlk mesaj
Üye214 yazı
konu kapandı

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye390 yazı
İnsan odaklı hizmet sektörü emlakçılıkta başkasının yaptığı çalışmayla ev satılmaz-kiralanmaz.Birebir diyalog gerktiren bir konudur.Sadece sahibinden ilanını alıp girmekle olsaydı zaten emlakçıyada ihtiyaç kalmazdı ve herkes direk kendi alı satardı.
Fikir mantıksız değil sadece eksik.Çok geliştirmek gerekir.Sadece istanbul için düşün.Geçtim mahalleyi semt olsun.200 den fazla bu adamları sürekli istihdam etmek ve sürekli bilgi ağını güncel ve verimli tutmak çok pahalıya mal olur.
Dar alanda çalışan mahalle bazlı emlakçılar zaten senin elemanın yapacağı işi yaptığı için gerek duymayacaklardır.
İnternet sitesini aldıysan bunu emlak firmalarının üye olabileceği bir portala dönüştür.İlk başlarda reklamla dön sonrada üyeliğe para iste.
Kolay gelsin...
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye214 yazı
metin bey yorumunuz için eşekkür ediyorum fakat bide şunları düşünmenizi tavsiye ediyorum.
bazı emlakçılar özelikle bazen üniverste ögrencisi yada prim usulu çalışan 5 personelli bir emlak ofisi bu iş için muhakkak bir eleman ayırıyor
bunun dışında birde benim demek istediğim şu siz emlak ofisi olarak yada bir emlakçı olarak devamlı dolaşamazsınız ama bu eleman sizin çalışanınız mış gibi her gün rutin olarak bulunduğu bölgeyi gezecek ve sizin için devamlı ilan toplayacak en ince ayrıntısına kadar bilgileri alacak resim video hepsini o halldecek siz sadece müşteriniz dükkanınıza geldiğinde portföyünüzün o an için yetmediğinde hemen emlakağ.com dan bakabilyor olacaksınız ve emlakağ.com dan satmaya çalıştığınız bir yer olduğunu düşünelim emlakag.com olarak site sizden hiç bir talepte bulunmayacak siz alıcıdanda satıcıdanda ne kadar komisyon alırsanız alın kesinlike burdan bir beklenti olmayacak.

personel istihdamı zor demiştiniz
bu hizmet karşılığında orda çalışan personel size bu hizmetimizin bedeli örnek olarak aylık 100 tl dedi ve sizin gibi 10 emlakçı ile daha anlaştı miktarı dediğim gibi orda çalışan personel belirleyecek bizede örnek olarak emlakçı başına 5 tl verecek
bu eleman aylık olarak ek iş olarak yaptığı ilan toplama işinden 950 tl kazanmış olacak

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye214 yazı
bu arada şunu da belirteyim bir emlakçı olsam benim adıma çalışan personeli bulunan bu siteye üye olmak için düşünmez dim
emlakçılar sadece ilan yayınlatmak için bile 1000 lerce lira harcıyor bu site emlakçılar için ve emlakçı olmak isteyenler için bulunmaz nimet olacaktır diye düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul