Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pazarlama Şirketi Kuracağım

Başlatanankara2929Tarih23/05/2011 01:17:06Yorum4

İlk mesaj
Üye574 yazı
Arkadaşlar pazarlama işinden iyi anlarım, ancak hep bu zamana kadar bireysel çalıştım, artık şirket kurmak istiyorum, ben daha çok mahallelerde iş yaptım güzelde paralar kazandım halende devam ediyorum bu işime ancak artık bir şirket kurup kurumsal bir alanda faaliyet göstermek istiyorum, neler pazarlayabilirim, bu soruyu size sorarken ben yanıma personel alacağım, bayilik veren yada ne biliyim elinde ürünü olup sattırmak isteyen arkadaşların fikirlerini istiyorum, birde arkadaşlar tecrübeli olan arkadaşlar bilirler onlardan istiyorum bu sorununda cevabını bugün bir pazarlamacının maaşı nedir ? yani siz patron olsanız pazarlamacıya maaş + pirim verirsiniz piyasada böyle çalışır ancak maaş ne olur bunu soruyorum, pirimi patrom söyler artı maaşın kotası olur mu? arkadaşlar çok acil olarak satılabilecek ürünlere ihtiyacım var ofis açacam herkese hayırlı işler dilerim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye24 yazı
Merhaba,

Biz 7 farklı doğal sabun çeşidini üretiyoruz;(Ürün resimlerimiz aşağıda gösterilmiştir)

Zeytinyağı sabunu
Bıttım sabunu
Defne sabunu
Badem sabunu
Menengiç sabunu
Isırgan otu sabunu
Kayısı sabunu

Sabunlarımızın kilosunu(6 adet sabun) 7- 8 tl aralığında satmaktayız.Sabunlar adet olarak piyasa da müşterilere 3 -5 tl aralığında satılmaktadır
Ayrıca bu sabunların yanında isteyen firmalara özel olarak lavanta,kayısı,kekik,portakal,papatya,ısırgan sabununu üretiyoruz.
Not:Ürünlerimiz açık veya ambalajlanmış şekilde satılmaktadır.Alıcı firmanın isteğine göre belirliyoruz. gokhantepret@hotmail.com
OSMANLI SABUNCULUK

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
TEMİZLİK MALZEMELERİ İLE İLGİLİ BİR GİRİŞİMDE BULUNMAK İSTERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM.PAZARLAMA ELAMANLARI İLE İLGİLİ SORDUĞUN SORU İÇİNDE KENDİMDEN ÖRNEK VERİYİM BİR ELEMANIM 500 TL MAAŞ +PİRİM ALIYOR.BİR DİĞER PERSONELİMDE 1500 SADECE MAAŞ ALIYOR BİR DİĞERİ 750 +PİRİM ANLIYACAĞIN İŞ SENDE BİTİYOR KİŞİİN POTANSİYELİNE GÖRE NE KENDİNİ NEDE ÇALIŞANINI MADUR ETMEDEN AYARLAMAN LAZIM.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye93 yazı

ankara2929 düşüncelerin güzel umarım iyi paralar kazanırsın,yanında çalışacak pazarlamacıyı memnun etmek zorundasın ilk ay 750 tl maaş ve yol yemek verirsin,ilk ayın sonucuna göre iyi paralar kazanıyorsan maaşı arttırabilirsin ve örnek olarak sana 500 tl kazandırdıktan sonra prim verebilirsin.mesela bir pazarlamacının sana maaliyeti 1.500 tl ise 2.000 tl sana kazandırdıktan sonra prim verebilirsin,yada belirli bir kota belirleyip bu kotayı geçenlere prim vereceğim diyebilirsin.bir çok alternatif var ama ilk önce senın kazanman lazım bunu unutma

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye70 yazı
Firmamız uzun zamandır YAZILIP SİLİNEBİLEN LED IŞIKLI TABELA üretimi yapmakta olup, 2011 yılında ürün çeşitlerini genişleterek lazer çizim GECE LAMBALI DUVAR SAATİ ve ÜLKE HARİTALARI’ nı da eklemiştir. Bu ürünlerimizin tamamı uzaktan kumandalı ve kumandasız olarak imalatını yapmaktayız ciddi olarak düşünüyorsanız görüşelim

AZM ELEKTRONİK
Cep : 0546 736 06 42
Tel : 0332 357 06 43
E-mail : info@yazsil.com
Msn : yazsiltabela@hotmail.com

emin güneş

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Elektrik / Elektronik