Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

40. 000 Tl İle Ne Üretilebilr?

BaşlatansoneryaTarih21/05/2011 14:08:52Yorum20

İlk mesaj
Üye126 yazı
bu sitede limon sat gibi hafife alan alaycı yorumlardan başka fikir üretebilen ciddi samimi arkadaşlardan destek bekliyorum. 40.000 tl ile ne üretilebilir? şehir olarak istanbul öncelikli ama herhangi bir yer de olabilir önemli olan doğru yatırım olması.

al-sat pazarlamacı dolu olan ortamda lütfen makine ve emek yatırımı ağırlıklı yeni bir düşünce üretebilirmiyiz? yada mevcut ve başarılı olmuş tavsiye girişim fikirleri varsa lütfen paylaşın.

artık şu sitenin namına yakışır paylaşımlar yapanlar konuşsun sıkıldım mail at cevap bekle pazarlama testi yapar gibi sahte oyunculardan. bu kadar mı ülkemin insanı bu kadar mı bu forum?

ciddi üretici arkadaşlar yok mu fikir sahibi paylaşabilecek onlardan yorum ve destek bekliyorum.

teşekkürler.
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Üye345 yazı
küp şeker üretimi,stick şeker,tuz paketleme gibi paketleme işine girebilirsin tuz,şeker gibi ürünlerin işyerlerine kendi markalarını basıp satabilirsin
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye126 yazı
Teşekkürler, bunu düşünmüştüm aslında ama daha cok ticari bir iş üretimde paketleme ve baskı makinesine ihtiyaç duyulur sanırım. teçhizat acısından.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye468 yazı

BALKAYMAK şeker...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye126 yazı
:) günceldir desem bişey degişir mi acaba forum bitmiş artık!
en azından özelden 3-5 dir mesaj atıp da(hazır parayı duyunca) iş hakkında bişey konusamayanlar lütfen mesaj atmsaın burası forum yahu gizli kapaklı neyin dolandırıcılıgının peşindesiniz herkes duysun bilsin bi faydası olsun ! zaten bende forumdan felan sogudum resmen artık varmı acaba başka bir adress söyle ciddi işe yarar araştırmaktayım!
Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: yatırım
yukarıdaki satır sanırım ne oldugunu anlatır size evet tabiki ben bilirim ve o kadar şey gördüm ögrendim ki inanın sır gibi saklambaç oynayanları 5 keredir mesaj atıpda sanki dünyayı bağışlayacakları! bana siz teklifde bulundunuz ...bu kafayla sanırım zaten mantıklı bir şey gelmeyecek sonucta. yinede saglık olsun halen aynı forum üyesi oldugumuzdan saygımdan ben son kez de olsa boşa boş moda mod cevap yazmaktayım. lütfen agzı olan konuşmasın ne yani coca cola nın formülünü mü sunacaksınız altı üstü insan gibi normal bir iş fikrinin kısaca mahiyetini sektörünü yazmayı beceremiyorsanız lütfen bir daha olur olmaz insanları meşgul etmeyiniz zamanımız degerli bizim!

Yeni Üye67 yazı
Benim Çok Büyük Bir Projem Var, Ve Bu Proje Türkiyenin Reklam Standartlarını Sarsacak, Ama Kendime Rakip Degil Ortak Arıyorum. 30 bin Tl İle Rahatlıkla Gerçekleştirile Bilecek Bir Proje Ve Potansiyel Çok Büyük Türkiyedeki Bütün Reklam Ajansları Ve Organizetörler Ve Herhangi Bir Mağaza Bir Restaurantt Müşteri Potansiyeli Çok Büyük.

yarının sorumlusu bugündür.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Üye126 yazı
az önce boraumut arkadaşımaıza teşekkür yazmıştım bir de yaşadığım tecrübeleri(dolandırıcıları) ne oldu silindi mi acaba ya ? neyse.
yalzeh arkadaşım işin kısaca mevzusu sektörü nedir? Adanalısınız sanırım, fiberglas ile mi ilgili bu arada?

Yeni Üye26 yazı
Bora tekstil deyince aklıma geldi.Sırt çantası üretimi olabilir.Ama benim bakışımla basbaya mühendislik işi.Yani iyi tasarım şart.Hem ağır yük taşısın, hem fazla ağır olmasın, hem güzel görünsün, hem fiyatı satılabilir olsun...Başarılı olması için çok ciddi çalışmak gerek yani. Ben toptan 10 liradan 15 liradan satayım dersen herkesin yaptığı bu zaten.Ne satan memnun ne alan mecburiyetten ihtiyaç gidermekten fazlası olmalı.
İşe yarar mı bilmem ama Amazonda filan çok satılan çok beğenilen ürünlerden sipariş edip onları kopyalamakla işe başlayabilirsin.Amerikan forumlarında yazılan ürün incelemeleri ve değerlendirmeleri de yol gösterici olabilir.Özellikle outdoor ürünlerle ilgili çok bilgi bulabilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye126 yazı
Allah razı olsun arkadaşlar; öncelikle sektör kısıtlaması olmasın diye yazmadım ne mezunu oldugumu ne iş yaptıgımı ama bir önceki mesajım silinmemiş olsaydı orada belirtmiştim. ben grafik tasarım dagıtım ve aracılık işleri yapmaktayım. aslına bakarsanız ajansa baglıydım sonra reseller paketimi ayırdım bir süre kendim çalıştım. çok yönlü ne işte helal yoldan kazanc saglarsam yaptım. aslında en son işletme mezunuyum bu arada bir kaç üniversitede bir kaç bölümde bitirdim. ama egitim de dahil hemen her sektörde az cok tecrübe edindim.
tekstil sektörü özellikle favorim arkadasın fason atöylesinde kendime tişört bile dikmiştim :) bunun yanı sıra stilistlik yetenegimi keşfetmiştim ayrıca..
ama acıkcası maliyetleri ve iş akışını bilmedigimden kar zarar analizi yapamadan sadece merak içindeyim şimdilik, tecrübelerini paylaşan paylaşacak bütün arkadaşlara teşekkürler.
bu çantalar özel tasarım gerektirecek dediginiz gibi ama üzerine baskı mı olur yoksa denim kumaşla yada değişik kumaşlarla mı olur düşüneyim biras :)

Yeni Üye67 yazı
soner kardeş ben yorumumu yazdıktan sonra sizin ve boraumut arkadaşın yorumlarını okudum, sonra kendimi bi tuhaf hissettim açıkçası, çekimser kaldım. Ben Kendime ortak arıyorum fakat sanal alemde degil, adanada yaşayan ve heran işinin başında olabilecek tanıdığım güvenecegim ve karşımdakininde hem bana hemde yapılacak işe güvenerek inanarak çalışmayı gerçekleştirecek ve sermayesi olacak bir çalışma arkadaşı arıyorum.
ben bu işi yapacam er yada geç.

Ürünün Resmini Göstermem Lazım Msn Ekle Resim Gönderim.

yas.er001@hotmail.com

Üye126 yazı
ahh şu msn! ama ekledim nihayet. ilgine tesekkürler yalzeh. ama bora arkadaşımın da dediği gibi al satcılardan isen bu sitede o kadar cok varki onlardan üretim girişim sadece birbirine pazarlamak sanıyorlar :( ama yine seni tenzih ederim samimiyetine teşekkürler. msn de kaydettim online olursan daveti kabul edersen görüselim şu an açık benim msn.

Yeni Üye67 yazı
Boraumut Arkadaşım Ben Fiberglass Model Tasarımı Yapıyorum Fiberden Sizi Bile Modelleyip Kalıplaya Bilirim. Bu Yüzden Kendime En Uygun İş Tercihimi Yapmak İstiyorum, Fiber İçerikli Birçok İş Dalı Var Ben Henüs Tam Olarak Hangisini Yapacagıma Karar Vermedim Bukadar. Buradada
İş Fikri Arıyorum Bu Sitenin Kurulum Amacı Nedir. Yeni İş Fikirleri Öyle Degilmi ??

Sizin Amacınız Nedir?

Bence Sağa Sola Sallamayın Varsa İşinizle İlgilenin..

Yeni Üye67 yazı
Ben Reklam Ürününü Sonerya Arkadaşımıza Gösterdim.

Boraumut İsterseniz Sizede Benim Ürünümü Gösterebilirim ?? İstermisiniz ????

Üye444 yazı
'' Benim Çok Büyük Bir Projem Var, Ve Bu Proje Türkiyenin Reklam Standartlarını Sarsacak, Ama Kendime Rakip Degil Ortak Arıyorum. 30 bin Tl İle Rahatlıkla Gerçekleştirile Bilecek Bir Proje Ve Potansiyel Çok Büyük Türkiyedeki Bütün Reklam Ajansları Ve Organizetörler Ve Herhangi Bir Mağaza Bir Restaurantt Mşteri Potansiyeli Çok Büyük. '' yalzeh arkadaşım, bildiğin gibi bu senin yazın. tamam, madem böyle türkiyeyi sarsacak bir projen var, uygula. biz de görelim. atıp tutmaya gerek yok, icraat, icraat........
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye67 yazı
Boraumut Benim Kendimce İcraatlerim Var Hali Hazırda Sürdürmekteyim Zaten, Hıı Ben İcraatlerimi Sana Göstermek İçin Degil Kendim İçin Gerçekleştiriyorum.
Bu İş Fikri Benim İçin 4.5. Sırada Yapacaklarımdan Çok Şuan Yaptıklarımla İlgileniyorum. Boş Zamanımdada Buraya Girip İki Göz Atıyorum, Yapacaklarımla İlgili Bir Fikir Elde Edebilirmiyim Diye Fakat, Boş Boş Konuşan Bi İnsan Yüzünden Zaman Kaybına Uğruyorum....

Yazılarınada Bakıyorum Heryerde Muhalefetsin Chp Den Farkın Yok... İnsanlara Karşı Olumsuz Enerji Sarfetmeyi Seviyorsun.

Boraumut, İyi Günler Dİliyorum, Bol Muhalefetsiz Günler Diliyorum. İşinizle İlgilenmenizi Tavsiye Ediyorum.

Üye126 yazı
bir kaç gün girememiştim siteye :) maşallah think tank olmuş ..
Şimdi Bora arkadaşım, Yalzeh arkadaş cidden güzel bir fikre sahip sağolsun msn de görüştük anlattı akla yatkın fizibilitesi yüksek bir girişim olabilir. Amma velakin sermaye bakımından biraz daha büyük bir hacimle girmek (özellikle istanbulda düşünülürse) gerekir. bana izin verirse sizinle paylaşabilirim ama fikire saygı babından buradan paylaşamam. zaten bütün detayları bilmiyorum biraz teknik tasarım bilgisi gerektiren üretim söz konusu. Yalzeh bu konuda tecrübeli oldugundan daha iyi açıklayabilir zaten.
Ama 30 bin tl sadece fikrin başlamasına yada sınırlı sayıda üretime yeter. eğer pazarlama ve reklam ağına dahil edilip kullanılması biraz daha sermaye + çevre + izin istiyor. ben bu konuda araştırma yapacagım yazdım bir kenara :) benden önce el atan olmazsa Yalzeh arkadaşıma da kazandırırım.

Yeni Üye7 yazı
insallah bir is yapmayi basarmissindir yok hala bir fikir diyorsan

Yerleşim Belçika / LiegeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye50 yazı
başarıp başarmadığını bende merak ettim doğrusu

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
Arkadaşlar küçük sermayeyle risksiz iş mi yapmak istiyorsunuz tavsiyem içine su katılan bir ürün satışı yapın.Mesalamı çay gibi .cafe lokanta ,çay bahçesi.çay ocagı karlı işler risksiz işler. hadi kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
benim tavsiyem öncelikle sana ait olduğunu ispat etmek için tescil ettir.sonra da büyük firmalara teklif sun.kar payı iste.yoksa az parayla yapamazsın.hemen öğrenilir sen taklitçi gibi görünürsün

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu