21 yaşında üniversite 3.sınıf işletme okuyorum (aöf) ve bitmek üzere.Denizli'de ikamet ediyorum.iş konusunda su ana kadar tecrübem olmadı işin acıkcası bir avukatın yanında 1 hafta kalabildim.aynı sekilde 1 hafta telefoncuda calısabildim.devamlı diken üstünde hissettim kendimi.sıkıntı anını bileniniz vardır.bu konudaki yorumlarınızı ayrıca belirtmenizi istiyorum.bilhassa eleştiriye açığım ve cözüm olarak önerilerinizi bekliyorum.
asıl sıkıntılı durumum su anda 2 yıllık sözlüyüm evlilik için acele etmiyorum ancak ufaktan düzen kurup bir sekilde birikim yapma zamanı.iş kurma su zamanda risk işi ve ben napacagıma karar veremedim.kpss sınavına girip 86 civarı bir puan aldım meslek lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum.son atamalara dogru atanma ihtimalim var ancak herseyin olumsuz yanını düsünüp alternatif olusturmak gerektigine inanıyorum.oldu da kazanamadım bir şekilde iş kurmak zorundayım ailevi durumlardan dolayı sadece anneden biraz destek alabilirim.sizin önerileriniz neler olur .Denizli'de ne tür işler yapılabilir.simdiden yapacagınız degerli yorumlar icin tesekkür ediyorum..