Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

E-ticaret Sektörüne Girmeyi Düşünen Var Mı?

BaşlatangencbirgirisimciTarih18/05/2011 11:18:54Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar,

E-ticaret bildiğiniz gibi ülkemizde hala büyüyen bir pazar ve sektör yeni girişimcilere ihtiyaç duyuyor özellikle niş alanlarda özel e-ticaret siteleri için fırsatlar hala sürüyor.

Ben İTÜ'de son sınıf öğrencisiyim, e-ticaret işiyle yakından ilgiliyim, bu iş için ne gerekir, neler yapılmalıdır, bilirim.

Eğer aranızda e-ticaret işine girmeyi düşünen varsa onlara bu işi kurmalarına yardımcı olurum.

Hiç sermayem olmadığımdan kuracağınız işe ortak da olmam sadece işin kurulumunu ve işletmesini üstlenebilirim, ilgileniyorsanız bir konuşalım.
"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life"

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye295 yazı
sırf teknoloji hatta bilgisayar ürünleri üzerine bir sistem kurmak uzun vadedeki projelerim arasında özelden mail vs.. yollarsanız iletişimde kalalım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı
Bir ürün grubuna özel e-ticaret sitesi açmak gayet mantıklı, iletişimde kalalım.

Tekrar duyurayım, e-ticaret işinize ortak olmayacağım, sizin e-ticaret işine girmenize yardımcı olabilirim, bu konuda bağlantıları sağlayabilirim, kurulacak e-ticaret sitesinin işletmesini sağlayabilirim. Eğer internet sektörüne girmeyi düşünüp de nasıl gireceğinizi bilemiyorsanız, bu sizin için büyük bir fırsat.
"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life"

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye31 yazı

MERHABALAR.UZUN ZAMANDIR E-TİCARET VE ÖZELLİKLEDE DIŞ TİCARET KONUSUNDA CİDDİ OLARAK YER ALMAK İSTİYORUM.BU KONUDA YARDIM EDEBİLİRSEN MAİLDEN ULAŞMANI RİCA EDİCEM.İYİÇALIŞMALAR.
merkan_06_66@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Meraha e ticaret sitesi konusunda destek verebilirim.

Detaylı bilgi için

www.sanalmagazaci.com
E ticaret projelerinizde ücretsiz danışmanlık hizmeti

Yerleşim Türkiye / Ystanbul