s.alykm.. Ben mucahit,misir/kahirede yasiyorum.. Burda genis bi pazar var,is yapmak "urun satmak"isteyen arkadaslarla beraber calisabiliriz.. ozellikle odun komuru,textil,ev esyalari,mobilya v.b. iletisim mail: egypt_84@hotmail.com
dis ticaret konusunda haklisiniz.ozellikle konikste 1 veya 2 hatta 3 cu aracilar ortaya cikiyor.ama arap ulkeleri icin dedigim durumu tam aciklayamamisim.bakin mesela suriyede samda hadaya group var.cok buyuk bir sirket.ama hotmail ve msn kullaniyorlar.niye?cunku ulkede Turkiyedeki gibi saglam internet altyapisi yok.ben bunu anlatmak istiyordum.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
exportsrvce.dun komur olayindaki yazim sizi germis olucakki.ikinci adreslerle saldiriya gecmissiniz !!! Bizim icin sorun degil,bu site araciligiyla is yaptim ve bi cok kisiyle tanisma olanagim oldu..koniks'e tsk..
sayin mucahit kardesim , 20/26325436 tel cairo dan ENGINEERING INTERNATIONEL TRADING mermer alimi ile ilgiliniyor alimi aktuel tel var bir ilgileniver mermer ocaktan ,isteklerini bir ogrenirsen memnun olurum komisyonun tarafimizdan verilecek fiatin icinde olacak slmlar
EXPORTSRVCE kot pantolon ureticisi olarak size ,kot alimi yapmak isteyen bir adres gecmek isterim textil bizim isimiz degil ,insaat ve dallari oldugundan degerlendirmek isterseniz kolay gelsin, ALI UMEYR IDREES ,0092 301 7172216/FAX 0092 41 2611328 / sockit2unow@aol.com pencap/pakistan
EXPORTSRVCE kot pantolon ureticisi olarak size ,kot alimi yapmak isteyen bir adres gecmek isterim textil bizim isimiz degil ,insaat ve dallari oldugundan degerlendirmek isterseniz kolay gelsin, ALI UMEYR IDREES ,0092 301 7172216/FAX 0092 41 2611328 / sockit2unow@aol.com pencap/pakistan
Almanyada Emlak
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz