Aslında gökay arkadaşım çok yaklaştı..Arkadaşlar para koyalım şirket kuralım.bi yatırım şirketi olsun.farklı sektördeki kişilere sermaya verelim şirketimiz ortak olsun belli kriterde kişileri seçelim ..aylık gelir getirsin belki 10 değil 20 kişi oluruz..bilmiyorum katılan olurmu bilmiyorum..yatırım yapılacak sktörler değişik sektörler olabilir..
telefon numaranızı vermenize gerek yok hatta mesaj bile atmayın sadece okuyun ve onaylayın
7 kişiyle ne yapılır?
1- Dördünü okeye oturturuz ikisi yancı olur biri çay servisi yapar 2-Bir kişi kaleci olur üçe üç tek kale maç yapılır 3-üç öne dört arkaya 10D sinema kabinine girilir başı dönenlerin kusması için koltuğun birine boş kova konur 4-şehiriçi otobüsüne binilir arka beşlenir kalan iki kişi otobüsün arkasından koşturulur 5-İkimize ikimiz bayram etsin .... üçümüze üçümüz bayram etsin .... dördümüze dördümüz bayram etsin ... şekline yedimize yedimiz nakaratı yazılır 6-Bir otomobil süslenir içine beş kişi biner kalan biri bagaja biner yedinci kişi de kaputun üstüne oturtulur ve gelin gibi giydirilir. arabanın arkasına evleniyoruz yazılır. 7-Bİr kişi yastık olur geri kalanlar iki grup halinde uzun eşşek oynar. 8- 9- 10- 11-
e gerisini de siz yazıverin bi zahmet.
yaratıcı fikirler olsun ki iş fikirleri paylaşımı forumunda okuyanların da işine yarasın
bu zamanda kardeşinle iş yapamasın kim neden bahsediyorlar 10 yılık arkadaşımı para için kaybetim kuş adasında bar açtım töm sermayeyi ben koydum zarar etik ama benden hiç para koymadığı halde geçen sezonun parasını istemezmi ala sana 7 kişi neyse yine numaramı verim merak etim 05333822246
0 530 325 38 19 bursadan saygılar suan 5 kişi cevap bekliyor hepside bursada...
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..
EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ... YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz