İlk mesaj
İnovasyon, Yeni Trendler Ve Çözümler
Baldan Küp Şeker Yapmak. .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorumK
Üye644 yazı
H
Üye508 yazı
G
Üye118 yazı
En iyisi Çaya hiç şeker atmamak 1 ay gibi kısa bir sürede damagınız alışıyor.
Ben Ballı Suyun kilo kontrolüne yardımcı oldugunu duymustum. Bal ile Çay birleşince bir çok şeye faydası olabilir yada sıcak çay balın tüm vitaminini faydasını alır bunları araştırmak lazım.
Kolay Gelsin.
K
Üye644 yazı
M
Yeni Üye4 yazı
bal da yine sakkaroz sekeri bilhassa nasil uretildigi bilinmiyen ballarda cok yuksek oranda bulunuyor... en iyisi kan sekerinide yukseltmeyen maltoz sekeri yapmak veya unilinden fruktoz sekeri (hindiba kokunde mevcut) seker uretmek....
custo
M
Üye300 yazı
H
Üye508 yazı
türkiyede satan yok sanırım bu ürünü
M
Üye300 yazı
Türkiye'de görmedim ben hiç.
K
Yeni Üye10 yazı
Ya adam sitesinde "select a country" bolumunde USA ve Canada yazıyor,tabiki goremezsin bu ürünü Türkiye'de.Yalnız bizim memlekette tutmaz bu ürün,hem maliyet hemde insanımızın her seye düz mantıkla yaklasmasından!
Ya Sev, Ya Terket...
S
Yeni Üye8 yazı
23/09/2011 : 17:34:19#10
Web sitesi
Alıntı
E
Yeni Üye17 yazı
Boş iş!!!
B
Üye100 yazı
Sıgır jelatınınden kapsul yapıp balı onun ıcıne koyabılırsın..
H
Üye508 yazı
aslında türkiyede olmayan bir iş tutarsa çok para bırakır
E
Yeni Üye17 yazı
O dediğinizi herkes biliyor önemli olan o işi bulabilmek,belki bugün belki yarın belkide yarından sonra biri şu an düşünemediğimiz bir işi bulacak, ve müthiş paralar kazanacak, ve bizde ya biz bunu nasıl oldu da düşünemedik diye hayıflanıp duracağız. e dünyanın düzeni bu birileri bulacak birileride bakacak, herkes yaratıcılık özelliğine sahip olamıyor malesef, bence sizde yeni fikirler üretin farklılık adına..
B
Yeni Üye23 yazı
orjinal kıtlama şekerler büyük oluyor tadı normal küp şekerden daha iyi bu üründen batıda yok eskiden 15 sene önce falan marketlerde kilo hesabı çuvalla satılıyordu 15 senedir görmüyorum bu kıtlama şekeri doğu kültüründe çok yaygın batıdada satılabilecek mahallalerde marketlere kahvehanelere gider
H
Üye508 yazı
uzza keşke bu iş için bir fizibilite raporu olsa
C
Yeni Üye44 yazı
Balın sıcak suyla karıştırılarak içilmesinin aslında hiçbir faydası yok. Bal 45 derecenin üzerinde bir sıcaklıkla temas etmesi halinde tüm besin değerlerini kaybeder. Yani bal sadece tatlandırıcı görevini görür ki , bu durum bu ürünü hiçbir şekilde cazip kılmaz. Bal süt veya çay gibi sıcak şeylerle karıştırılacaksa ılık olmalıdır.
M
Yeni Üye48 yazı
cltknin soyledigi dogrudur, bal kendine has degerlerin cogunu yitirir sicak suda ancak bunu herkesin sanildiginin aksine oldugu icin bal kup cayiniz ve sagliginiz icin gibi bir sloganla satabilirsin fiyat konusundad rekabetci olmak gerekir.
Bilgi caginda bulunurken, ogrenmeyi surdurmeyenler asil yaslananlardir.
S
Üye782 yazı
İcumsa45 ve hızlı yükleme şeker taleplerinizi tedarik ederiz bize ciddi alıcılar lazım..
Resmi teklif LOİ antetli kağıda kaşeli imzalı olacak..
selamikaraboga23@gmail.com
Resmi teklif LOİ antetli kağıda kaşeli imzalı olacak..
selamikaraboga23@gmail.com
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.
M
Üye2659 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - selami İcumsa45 ve hızlı yükleme şeker taleplerinizi tedarik ederiz bize ciddi alıcılar lazım.. Resmi teklif LOİ antetli kağıda kaşeli imzalı olacak.. selamikaraboga23@gmail.com |
Türkiyede İthal Şeker kullanımı varmı?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
'Keşke'Leri Sevmem !!
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
T
Yeni Üye95 yazı
emeğinize sağlık
F
Yeni Üye8 yazı
12/02/2013 : 17:03:20#22
Web sitesi
Alıntı
Hocam fikir gerçekten çok güzel. Ve benim de türkiyede görmediğim bir ürün. Kesinlikle tutacağına inandığım bir ürün. Hele ki; dünyada organik besinlerin popülerliğini git gide arttırdığını düşünürsek kesinlikle yatırımınızın karşılığını alacağınızı düşünüyorum.
Hatta; Sermayem olmadığı için sermaye ortağı olamayabilirim ama pazarlama da elimden geleni yaparım. Bilgilerinize...
Hatta; Sermayem olmadığı için sermaye ortağı olamayabilirim ama pazarlama da elimden geleni yaparım. Bilgilerinize...
Stil Güvenlik
I
Üye137 yazı
SICAK ÇAY BALIN TÜM VİTAMİNİNİ ALIR
F
Yeni Üye4 yazı
ben adamlarla irtibata geçtim türkiyeye distribitörlük vermiyorlar
M
Yeni Üye86 yazı
baldan küp şeker değilde küp şekerden bal yapın
bal deresi gibi reklamınızda hazır 1 PAKET KÜP ŞEKER GETİRENE 1 DEÜİL 2 DEĞİL TAM 3 ŞİŞE BAL BEDAVA :))
bal deresi gibi reklamınızda hazır 1 PAKET KÜP ŞEKER GETİRENE 1 DEÜİL 2 DEĞİL TAM 3 ŞİŞE BAL BEDAVA :))
A
Yeni Üye77 yazı
03/05/2013 : 12:10:23#26
Web sitesi
Alıntı
balın yararı çok, kullanılması da yararlı... baldan küp şeker müthiş bir fikir.
B
Yeni Üye28 yazı
balın tenekesi suanda 170 tl gibi bir fiyattan alınıyor toplayıcılarda. bir teneke 55 kg .. bu balı katılaştırarak uçurma yöntemi ile ne kadar şeker elde edebileceğin belirsiz. ama şöylede bir drum var, senin düşündüğünü bal üreticileride düşünmüştür bence, zira bal talebi sanıldığı kadarda fazla değil ülkemizde.
vsvs..
M
Üye2659 yazı
Baldan küp şeker yapılabilirmi orası apayrı bir konu fakat yapılsa bile Satılacağını sanmıyorum
Fiyat olarak Fizibilitesi düşük bir fikir O küp şekerin fiyatını düşünmek bile istemiyorum :)
Fiyat olarak Fizibilitesi düşük bir fikir O küp şekerin fiyatını düşünmek bile istemiyorum :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
'Keşke'Leri Sevmem !!
'Keşke'Leri Sevmem !!
M
Yeni Üye48 yazı
Turkiyedede uretilebilir, dunyanin en kaliteli ballarindan biride artvinden cikar, zor degil.
Bilgi caginda bulunurken, ogrenmeyi surdurmeyenler asil yaslananlardir.
A
Yeni Üye21 yazı
baldan küp şeker olmaz preslenmez toz şeker önce rutubetlenir sonra preslenir sonra ısıtıcı tünel fırınlarda kurutulduktan sonra nemi alınır ve sogutulur bal ısıya gelmez ayrıca pres yapılmaz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz