Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayan Giyim Ve İç Giyim Mağazası

Başlatanankara06Tarih10/05/2011 15:55:23Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
MERHABA 400 BİN NÜFUSLU ÇANKIRI İLİNDE BAYAN GİYİM + İÇ GİYİM MAĞAZASI AÇMAK İSTİYORUM, MAGAZAMIN İÇİNİ LCW, COLLEZY.., COLİNS GİBİ DEKORE ETMEK İSTİYORUM ANCAK ÜRÜNLERİMİ UCUZ VE HER KESME HİTAP EDECEK ÜRÜNLERDEN SATMAK İSTİYORUM. ÖNERİLERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Yerleşim TürkiyeMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye15 yazı
bence güzel bir iş fikri...

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye54 yazı
YAPACAĞIM MASRAFLAR NELER OLABİLİR YADIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Yerleşim TürkiyeMeslek Yleti?imci
Üye189 yazı

bayan giyim ve bayan iç giyim aynı mağazada olmaz.ikisinden birini seçin.olursada karlı olmaz.ayrıca o söylemiş olsuğunuz dekorlar yüksek miktarda ücretler gerektiriyor.ayrıca her kesime hitap etmesini istemişsiniz.oda olmaz bence kesiminizi biraz daraltın.örnek.30-35 yaşında bi bayanın alış veriş yaptığı bi yerden 17-18 yaşında bi bayan alışveriş yaparmı.?yaş gurubunuzu bence seçinki çeşidiniz çok olsun.ve birazdaha ayrıntılı bilgi verirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye108 yazı
arkadaşım bayan iç giyim çok iyi bir sektör.ancak satacağın ürünleri çok iyi belirlemelisin.önce pazar araştırması yapmalısın.sen çankırıda kimsenin satmadığı markalara girersen daha iyi olur.başarılar,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
kompedan bayiliğini al bence

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye54 yazı
kompedan bayiliği için nekadar bir bayilik ücreti isterler, biliyormusunuz acaba ?

Yerleşim TürkiyeMeslek Yleti?imci
Yeni Üye1 yazı
kompedan bayilik vermiyor malesef

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Asker