Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Koyun Yünü

Başlatannova14Tarih01/05/2011 21:15:16Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaslar merhabalar aranizda yeniyim,,... Yurt disindaki bir müsterim icin koyun yünü aramaktayim bu konuda yardimci olabilecek arkadaslarin yardimlarini bekliyorum..
SERBEST

Yerleşim Türkiye / Bolu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye92 yazı
merhabalar
istediginiz koyun yununun miktari ve ne sekilde istendigi hakkinda bilgilendirirmisiniz?
basarilar
osman_cubuk_ro@hotmail.com

Yerleşim Romanya / PloiestiMeslek Yöneticilik
Yeni Üye8 yazı
gerekli bilgiler mail atilmistir... tskler
SERBEST

Yerleşim Türkiye / Bolu
Yeni Üye29 yazı
selam tonajı ve fiyatı size kaça uyar ve teslim yeri neresi size yardımcı olayım

Yerleşim Türkiye / BingölMeslek Otomotiv
Yeni Üye1 yazı
ne kadar istiyorsun hangi sartlarda ve fiyat mail atarsan yardımcı olurum
gencay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye58 yazı
Merhaba daha kırkım zamanı gelmedi bizim burada hayvanların ham olarak alacaksınız yardımcı olabilirim .
ne aradığını bilmeyen
ne bulduğunuda bilemez
ne bulduğunu bilmeyende
ne kaybettiğini farkedemez

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Elimde yıkanmış 100 kg koyun yünü var temiz.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
100 kg koyun yününe ne kadar istiyorsunuz daha varsa da fiyat verirseniz

Yerleşim Türkiye / Kirklareli
Yeni Üye74 yazı
Merhaba arkadaşlar. Kazakistan'da şu anda 200 ton yıkanmamış koyun yünü depoda bekletilmektedir. Yünler kare şeklinde bağlanarak depoda bekletilmektedir. yalnız malı yerinden teslim almanız gerekmektedir. Sipariş üzerine de keçi yünleri toplatılabilir.
Türkiye'den giden TR lar gelirken boş gelmemesi için 2500-3000 dolar arasında Türkiye'ye nakliyat ücreti almaktadır. Kazakistan evrak işlemlerine ve gümrükte yardımcı olunur.
Ayrıca Koyun, Keçi, Sığır ve Boğa (At) derileri de bulunur. Deriler işlenmiş ve işlenmemiş şeklinde çeşitler vardır. Koyun bağırsağı temizlenmiş orjinal şeklinde de ihracat yapılmaktadır.
PVC konusunda Kazakistan piyasası için ortaklık aranıyor.
Şu anda Ankara'dayım. Ter türlü görüş ve tekliflerinizi bekliyorum. galimcan@mail.ru 05543842886

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye2 yazı
merhaba elimizde yıkanmış yün bulunmaktadır 0,532,300,44,88 murat ben arayabilirsiniz
murat

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
merhaba elimizde yıkanmış koyun yünü bulunmaktadır ismim murat 0,532,300,44,88 arayabilirsiniz
murat

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye206 yazı
ıstanbul maltepe kucukyalıda bu ısın ıthalatını satısını yapan cok yakın bır dostum var yıkanmıs taranmıs veya ham olarak ıstedıgın mıktarda ıstedıgın adrese temın edebılecegını bılıyorum mıl adresım ektedır yardımcı olmak adına detayları gec sana bılgı versınler saygılar hayırlı ısler mrf (xxmrf@hotmail.com) murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye207 yazı
bilgi --- chili ve arjantin menseli koyun yünü

MARIA BEHETY koyun yünü yapmakta ve en kaliteli ucuz ürün oldugunu söylemekte ilgilenenlere bilgi olarak paylasiyorum

kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat