Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kücük Bir Butik

BaşlatansoneryaTarih30/04/2011 03:57:28Yorum2

İlk mesaj
Üye126 yazı
bir yakınım ortalama bir caddede bir kücük butik açmayı düşünüyor bunun için gerekirse kısmen kadın girişim destegi almayı planlayınca ve benden de acizane bir tasarım örnegi isteyince bu konudaki ciddiyetini anladım :)
resimlerde tahminen rakamlar var ama eminim daha önce tecrübe edinmiş arkadaşlarında fikirleri olur ya da inşallah paylaşırlar forumda bu yönde ilgili arkadaşlara yardımları dokunur.

pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye74 yazı
satış rakamlarına baktım günde 30 parça çok gibi gözükmeyebilir ama bazen insanın düşündüğü gibi olmuyor. Burada iyi ürün seçimi mağazanın yerinin iyi olması gibi faktörler devreye giriyor.Çünkü tecrübelerime dayanarak söylüyorum aynı caddede ve konseplerde olupta aynı ciroyu tutturamayan çok mağaza var. Ürün seçimi çok önemli gerçekten alışı 5 tl olan ürünü 7 tl ye bile satmaya zorlanılabilir fakat 1 tl ye alıpta 15 tlye de satılabilir. Böyle çok ürün var. Mağaza istanbulda mı açılacak yoksa farklı şehirde mi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye126 yazı
Haklısınız kesinlikle konsept çok önemli nasip derler ya işte orada bir nokta daha var bence aynı cadde sırasındaki dükkanlar içinde tek XXXL satan veya yaklaşımında farklı olan magaza sıyrılabiliyor. Bursa'nın yaklaşık 30-35 bin müşteri potansiyeli olan bir bölgesinde açmayı düşünüyor. yatırım maliyeti tedarik dahil 20-25.000 tl gibi olacak sanırım. Yıllık herşey çıktıktan sonra net getirisi 10-12.000 tl olması yeterli dedi bence bu rakamları tutturması mümkün ama piyasa bu...
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er