13 Yıl Perakende sektöründe çalıştıktan sonra Şubat ayı itibariyle son işimden ayrıldım. Yani şu anda işsizim.
Sizlerle paylaşmak istediğim ; Hastalık derecesinde tutkun olduğum Elektronik kolunda bir işyeri açma düşüncem. Bilginiz üzere bu işi büyük çapta yapan çok büyük firmalar Türkiye'ye çoktan girdi. Ancak benim düşündüğüm alan küçük Elektronik Malzemeler (Bir nevi 1001 çeşit Elektronik ; Usb bellek , SD Card , Çeşitli jacklar , Kablolar , Küçük bilgisayar ekipmanları , Led fenerler , küçük hırdavat , Pense , Tornavida v.s. , adaptörler , v.b. gibi )
Önümüzdeki dönemde Büyük teknolojik marketlerin daha da artacağı ve buralarda satılan cihazlar için kullanılması muhtemel küçük elektronik parça ihtiyaçları düşünülürse gayet verimli olabilecek bir iş alanı gibi Görünüyor. ( Aslında tabii ki yeni bir iş değil örnekleri bir çok şehirde var Mesela Ankara , Konya Sk. gibi )
Sizden Ricam Bu tür Küçük Elektronik ve Hırdavat ürünleri satan toptancı Firma bilgilerine nasıl ulaşabileceğim ve belirttiğim İş fikri ile ilgili görüşleriniz. Özellikle şu anda bu işi yapan Arkadaşlardan Tavsiye bilgi ve Yardım Bekliyorum.
Teşekkürler
D.S.E