Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Risksiz Toptan Satış Ve Yeni Müşteri Bulma

Başlatanbigbang27Tarih27/04/2011 14:00:33Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
selam arkadaşlar ben yeni bir firma kurdum toptan gıda ürünleri satışı ve tedarikçiliği
bazı konularda fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var ..
1-yeni müşteri nasıl bulabilirim yani benim satacağım ürünü zaten benden önce bir yerlerden alıyordur muhtemelen bu gibi müşterilere ben nasıl mal veebilirim.
2-diyelimki mal verme konusunda ikna oldu paramı kaptırmayacak şekilde nasıl bir yol izleyebilirim yani risksiz garantili satış ..
3-pazarda kendime nasıl yer bulabilirim.
4-ürünlerimi nasıl tanıtabilirim gibi birçok sorular var kafamda lütfen bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..iyi çalışmalar
sevgilerimle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye31 yazı
Ürün tanıtma sorunuza boş vakitlerinizde uygulayabileceğiniz önerilerle cevap vermek istiyorum. Tanıtım sürecinin mesai saati yoktur. Sosyal medyayı firmanızın adıyla kullanın; kendinizi tanıtın. Günlük iş hayatınızdan ilgi çekici fotoğraflar paylaşın. Bulunduğunuz forumlarda email bölümünde firmanızın adına açtığınız e posta adresini kullanın. Bulunduğunuz şehrin kurumsal, topluluk ya da bireysel sosyal medya hesaplarını firma hesabınızla takip edin. Uzun vadede güven telkin edecek izler önemli :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
peşin çalışarak mal satmak biraz zor.. ama cariye limit koyabilirsin örnek 200 liradan sonra mal veremem beni aşıyo dersin anlayışla karşılarsa iyi karşılamazsa mal vermezsin olur biter :))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye69 yazı

Konu açılalı çok uzun zaman olmuş ancak ,Marmara bölgesinde (İstanbul,Bursa,Yalova,Balıkesir, Çanakkale,Eskişehir,Bilecik, Afyon ve Kütahya)satış yöneticiliği(gıda ve ambalaj) ve 150-200 müşteri potansiyelim bulunuyor.pastahaneler,baklavacılar,zincir marketler, baharatlarçılar ve ara toptancıları dahil.ilgilenen ve beraber yol yürümek isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
eğer ne satacağına karar verdiyseniz... mesela doğal çay bunun için bir site açıp burdan satış yaparsın tüm türkiyeden müşterin olur
Herkez susar, para konuşur!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk