Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Peynir Alımı Yapıyorum

Başlatanminicik1Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı92 katkı
Profil alanıTekstil
Profil konumuİzmir, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhabalar İzmir de peynir satıs dukkanım var ve gunde ortalama 250 kg cesitli peynir satıyorum toptancımı degistirmek istiyorum.Bu konuda peynir cesitleri ile ilgili gercek bilgi fiyat ve resim verebilecek ureticiler ve toptancılar arıyorum.Dukkanımda yoresel peynir bolumumde var bilgilerinizi bekliyorum aliozbulal@live.de
alli

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 2.981Profil alanı İmalatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bizim köy peyniri dediğimiz BOLU mengen de yapılan peynir . Bizim köyümüzde yapılıyoruz. Bu peynirin satışı hakkında bize ne önerirsiniz. Seanen keçisi yetiştiriciliği de yeni başlandı . Bu konuda da satışı hakkında fikir verebilirmisiniz. Bu konulara cevap vereceğiniz zaman kaç liradan satıyorsunuz gibi yaklaşmayın da , şu fiattan şu kadar miktar şu ödeme metodu ile satılabilir. Veya ben alabilirim şeklinde açıklama yaparsanız memnun olurum .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 92Profil alanı TekstilProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Merhabalar
oncelikle bu peynir hakkında bilgim yok inanın.Ama keci sutunden yapılıyor ve hijyense
elbette alırım da satılabilirde ancak peynirde insanlar once fiyat sonra temizlik en sonra
lezzet arıyor yani fiyat cok onemli.Ezine peynirinin 18 tl den 6 tl ye kadar satılanı var
biz 9 tl ye de ezine satıyoruz 14 tl ye de ancak 18 tl ye alıp satma imkanımız yok.
Beyaz urunde 3 tl den baslıyor 18 tl ye kadar var gene ezine kosullarında
Bilmem anlatabildimmi yoresel urunlerden ben 40-50 kg dan fazla almıyorum
urun dayanıklı ve ucuz olmalı tek sartım bu.siz bana urunleriniz hakkında bilgi ve
urunu anlatan bir onyazı resim verirseniz size fiyat vermem daha kolay olacak
saygılar
alli

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 329Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Tr, Türkiye

Profil bağlamını gör →

ustacım hakiki erzincan tulum peyniri kullanabilirsen fiyat araştırması yapabilirim..

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 150Profil alanı GıdaProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Edirneden direk üreticisinden taze yada yıllanmıs, minumum 150 teneke alman sartıyla 1.kalite inek yada koyun beyaz peynir tedarik edebilirim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 92Profil alanı TekstilProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bingo tedarik etme konusunda direk uretici veya toptancı degilseniz fiyatta anlasamayız ancak ozelden bana tedarik fiyatlarınızı belirtirseniz 150 teneke sorun degil aliozbulal@live.de adresine mailinizi bekliyorum
alli

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 6Profil alanı GıdaProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
tam yağlı ve yağsız beyaz peynir, örgü, çeçil, dil, taze kaşar, tam yağlı köy peyniri, geleneksel tereyağ üretimi yapmaktayız. İlgilenirseniz.. tel:05323811890 Mustafa UYSAL saygılar...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 83Profil alanı TicaretProfil konumu Afyon, Türkiye

Profil bağlamını gör →
slm arkadaşım sütün merkezi afyondan sana yardımcı olabilirim kültürlü köy tipi klasik peynir
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 217Profil alanı TicaretProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
örgü peynir 10 tl
dil peynir 10 tl
taze peynir 9 tl
bu fiyatlar size uyarsa çalışmak isterim,0532 467 56 42

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 126Profil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Hertürlü peynir temin edilir üretim fabrikamız olup cbu_3535@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
ürünlerimiz onaylıdır.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 432Profil alanı MühendisProfil konumu Denizli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Yİ ÇALIŞMALAR

BAŞTA TAZE KAŞAR OLMAK ÜZERE

TOPTAN

SÜZME YOĞURT
BEYAZ PEYNİR
EZİNE PEYNİRİ
ÇOBAN PEYNİRİ
TEREYAĞI
AYRAN
BULUNMAKTADIR.
ŞU ANDA KAŞAR 9 TL / 10TL / 11 TL OLMAK ÜZERE 3 KALİTE MEVCUTTUR

FATURA İSTENİRSE KDV EKLENECEKTİR

543 723 76 77
barishankayrakci@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 12Profil alanı EsnafProfil konumu Canakkale, Türkiye

Profil bağlamını gör →
selamalr ben ç.kale ezineden melih hangi marka istiyorsunuz o markayı size alabilirim yani fiyat sorabilirim itimat yükseller vb. melihaykut17@hotmail.com
melih

Yerleşim Türkiye / CanakkaleMeslek Esnaf
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 3Profil alanı Halkla ilişkilerProfil konumu Hatay, Türkiye

Profil bağlamını gör →
hatayın orjinal koy peynirlerini sizeulaştırmak isteriz adem esmer ilgilenirseniz memnun olurum
adem esmer

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Halkla ili?kiler
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 3Profil alanı GıdaProfil konumu Ağrı, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Van yöresel otlu peyniri 10 tl kilogramı köylerden toplayıp satışını yapıyoruz yayla yapımı peynirdir.

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Gyda
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 21Profil alanı TicaretProfil konumu Manisa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
3 bin şişe civarı 720 gr şişeli vaziyette süzme çiçek balı satışımız vardır.Fiyat uygundur. Salihli / Manisa GSM:0539 524 0194 Kara Mehmet Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Uygun fiyatlı yarım yağlı ve tam yağlı teneke beyaz peynirimiz vardır. Salihli/Manisa 05395240194 Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Kara Mehmet Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
5 Bin Teneke dinlenmiş teneke tulumumuz vardır. Salihli/Manisa 05395240194 Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Kara Mehmet Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
5 Bin Teneke dinlenmiş teneke tulumumuz vardır. Uygun fiyatlı yarım yağlı ve tam yağlı teneke beyaz peynirimiz vardır. 3 bin şişe civarı 720 gr şişeli vaziyette süzme çiçek balı satışımız vardır.Fiyat uygundur. Köy peyniri ve doğal tereyağ satışımız vardır. İlgilenler için Zeytinyağı lt fiyatı 7 liradır. Tüm ürünlerde Nakit ve kredikartı olmak koşuluyla fiyatlarımız çok uygundur. Salihli/Manisa Tolga:05395240194 Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Kara Mehmet Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet