Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kaşar Peyniri,lor,tulum,beyaz Peynir İmalatı

BaşlatanaysiTarih23/03/2011 14:17:42Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar ,

Muğla Yenice köyünde peynir imalatı yapıyoruz ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki telefonlardan ulaşabilirler

0-252-233 40 08
0 252 233 40 06

e mail: aysisut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye3 yazı
istanbul'dayım bu anlamda ciddi ilgilenebilirim.yeni iş kurmaktayım.parekende sökterim özellikle market potansiyeline sahip biriyim.ziraat mühendisi ve ist da 20 yıldır yaşamaktayım. ürün fotolarını birim fiyatlarını ve daha sonraki aşamada numuneleri göndermeniz durumunda yei bir biyasa oluşatuulabilir.msn mustafaemre4011@hotmail.com bilgilerinize .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye7 yazı
merhabalar ilginiz için teşekkürler
sn semihefe
adres bilgilerinizi mail atabilirseniz .gönderelim.
sn mustafa emre enkısa sürede mail atacağız .
e mail : aysisut@hotmail.com

hayırlı işler dileriz..

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ymalat
Yeni Üye92 yazı

merhabalar izmir de peynir satıs dukkanım var ve gunde ortalama 250 kg cesitli peynir satıyorum toptancımı degistirmek istiyorum bana urun bilgilerinizi fiyatlarınızı saklama surelerinizi ve firmanız hakkında bilgilerinizi verebilirseniz inceleyip sizleri yerinizde ziyaret etmek isterim bu bilgiler olursa bos yere zaman kaybetmeyiz.acil mailinizi bekliyorum aliozbulal@live.de
alli

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
güncel..

Yeni Üye7 yazı
güncel..

Yeni Üye4 yazı
büfe kantin ve marketlere hali hazırda servislerimiz ve araclarımız mevcut bi çalışma içerisinde baton kaşar ve dilimli kaşar fiyatlarını ve diger mamulleri le ilgili fiyat listenizi ve akabinde ürün numunesi gönderebilirseniz istanbulda tek bayiniz olup mevcut müteri portföyümüzde mallarınızı satmak isteriz bizimle irtibata gecmenizi diler saygılarımı sunarım iyi calışmalar

fehmi taşkın
Ürün alım ve Muhasebe Sor.
0 507 235 29 61
GÖKSEV GIDA PAZARLAMA

MERKEZ ADRES: ESKİ BAGLAR CADDESİ NO:88 HALKALI K.ÇEKMECE/İSTANBUL

Ofis Tel : 0 212 470 00 43
Cep Tel : 0 532 357 89 86
Cep Tel2 : 0 543 719 77 41
E-Mail : info@goksevgida.com
MSN : goksevgida@hotmail.com
FCBK : göksevgıdaltdşti-goksevgıda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
antalyada teneke peynir, kova köy peyniri ve tuzsuz taze sepet lor dağıtım yapmaktayım. ürünlerinizin fiyat listesini ve antalyada kontrol yapabileceğim bir yeri tarif ederseniz sevinirim.iş hacmim haftalık 30 teneke peynir, 50 kova köy, 2 ton lor. ödemeler 45 günlük çek. ayrıca her türlü iade peynirler değerlendirilir.(necatiara@hotmail.com)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye89 yazı
baton kaşar ve dilimli taze kaşar 2km lık haftalık 100 kg gibi 1.kalıte fıyat alabılırmıyım tşk. gercek4321@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
2kglık baton taze kaşar fiyat alabiliriyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye21 yazı
5 Bin Teneke dinlenmiş teneke tulumumuz vardır. Uygun fiyatlı yarım yağlı ve tam yağlı teneke beyaz peynirimiz vardır. 3 bin şişe civarı 720 gr şişeli vaziyette süzme çiçek balı satışımız vardır.Fiyat uygundur. Köy peyniri ve doğal tereyağ satışımız vardır. İlgilenler için Zeytinyağı lt fiyatı 7 liradır. Tüm ürünlerde Nakit ve kredikartı olmak koşuluyla fiyatlarımız çok uygundur. Salihli/Manisa Tolga:05395240194 Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Kara Mehmet Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret