Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Web Çalışması İçin Fikir

BaşlatancroketTarih24/04/2011 01:18:49Yorum10

İlk mesaj
Üye906 yazı
selamlar arkadaşlar
yaklaşık 1.5 ay önce web tasarımı kursuna başladım 1.5 aydır öğrenim görmekteyiz az çok bişeyler öğrendik tabi dönem sonuna yaklasık 2 ay var ve daha kalıtelı bilgiler alacağız değerli hocamız sayesinde
bizden dönem sonu için site tasarlamamız isteniyor 2 ay kadar bir zamanım var sizden yardım isteyeceğim arkadaşlar
fikirlerinize ihtiyacım var,
bir türlü branş beliryemedim malum internet çağındayız ve yapacagım proje dönem sonundan sonrada faaliyette olamasını istiyorum ve hangi branşta site tasarlamalıyım sizden değerli fikirlerinizi bekliyorum.

ALAKA GÖSTEREN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM.
İBRAHİM AKMAN
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye906 yazı
arkadaşlar yokmu fikri olan
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye167 yazı
şuan üzerinde çalıştıgım için aklıma bu geldi :)

Mobilya?
koltuk kanepe, gibi bi marka ismi at kafadan.. belloma olsun..artık gerisi sana kalmıs :)
suan masa sandalye konulu bir site yapıcam..eğer istersen katalog resmi atayım..onu yap beyenirsem kullanırım :)
yardım da ederim sana :)
senin içinde benim içinde iyi olur :)

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye161 yazı

İnsan Kaynakları Portalı Hazırla,Hazırlamakda Zorlanırsan Hangi Portal Ve Hangi Web Yazılımı Tasarımı Olursa Olsun Sana Yardımcı Oluruz Fikir Bazında.
Biz Büyük Yazılım Ve Tasarımlar Yapıyoruz Kucuk Web Sayfaları İle İlgilenmiyoruz.Benim Çalıştığım Kollardan Biriside Budur.
Oturup İyice Düşünüceksin Şunu Sor Kendine İnsanların Neye İhtiyacı Var.Çok Basit Yazılımlarla Cok Yararlı Calısmalar Meydana Getirebilirsin.
Oturup Düşün Bence Fikir Bekleme Kendine Dedigim Gibi Sor İnsanların Neye İhtiyacı Var.
Yabancı Siteleri İncele İlgilizce Yap Bütün Çalışmalarını Goog'leye ASLA TÜRKÇE BİRŞEY YAZMA.
Çünki Hiçbir Sağlam Bilgi Fikir Ve Hipotezi Türkçe Sayfalarda Verilmi Şekilde Bulamazsın Bu İmkansız.
Söyliyeceklerim Bu Kadar
Çalışma Hayatında Başarılar Dilerim.
Not : Kursun Bittikten Sonra Bir Görüşme Yapalım Uygunsa Senide Aramıza Almak İsteriz.
Bizim Bilen İnsandan Ziyade Doğru Dürüst Çalışlan İnsanlara İhtiyacımız Var.
Bilgi Zaten Kazanılır.
Karakter Sonradan Kazanılmaz.
Ticaretanaliz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye167 yazı
webtasarım öğrencisine İK portalı yapmasını önermeniz garibime gitti acıkcası..
sanırım, html den orta halli bir site yapacak kendisi..

Üye161 yazı
Düşünürseniz Cok Daha Basit Ama Etkili Bir İk Vb Projeler Çıkarabilir Ortaya Mesela Yaparım Yapamam Meselesi Degil Mesele Vizyon.
Bilgi Zeka Olmadıkdan Sonra Kurnazlık Olmadıkdan Sonra Çözüm Üretme Kabiliyeti Olmadıkdan Sonra HİÇBİR İŞE YARAMAZ.
DÜŞÜNÜCEK TÜRKİYEDE HERKES SABİT FİKİRLİ İŞLER YAPIYOR NEDEN?DÜŞÜNMÜYORLAR YADA HEP MİLLET NE YAPMISA BAKIYORLAR FARKLI BİR VİZYON GETİRSİN BASİT BİR İŞ YAPSIN BAK NASIL BİLGİSİ İLE BİRLİKTE BÜYÜYÜP YÜKSELİYOR.
Bunun Birçok Örnegini Çok Rahat Gösterebilirim'ki Araştıran Herkes Bilir.
Hayırlı Çalışmalar.
Ticaretanaliz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye906 yazı
denemek isimli arkadaşım yorumun için teşekkurler katalog ile alakalı mailinizi bekliyorum..
miagayrimenkul.net

Üye167 yazı
teşekkürünüz için teşekkür ederim.

mail attım.msn yede ekledim.Takıldıgın noktalarda elimden geldiğince yardım etmeye calısırım..
iyi geceler

Üye906 yazı
ticaretanaliz yorumunuz ve teklıfınız için tesekur ederım bahsetmıs oldugunuz teklıf için profesyonel degılım ama bilginiz olsun...
miagayrimenkul.net

Üye126 yazı
şimdi öncelikle kurs içeriği nedir tam olarak? malum heryer böyle kurslar düzenliyor ama hiç biri digerini tutmuyor. şimdi web tasarım ise daha cok arayüz banner tasarım programları grafik bilgisi felan gecmeli, yoksa bunların yanı sıra programcılık dersleri de var mı? asp, php script dilleri gibi.
bence tasarım yönü ağırlıklı ise şu aralar cok tutulan joomla, wordpress gibi blog ve cms sitelerine şablonlar oluştur. düzenleyebilecegin templatelerin satılabilecegi online yüklenebilecegi bir site tabanında proje hazırla. hem ilginç hemde trendlere uygun yararlı bir proje olur :)
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye488 yazı
İçerik yönetimi olan basit bir site yap. veritabanı bağlantısı vs. sitenini amacı önemli değildir. önemli olan işlevselliğidir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam