Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kafalar Karışık Hani Kadın Erkek Eşitliği?

Başlatanyıl1977Tarih29/10/2007 12:45:39Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
23/08/2007 tarihinde gönderdiğim mesajda 50.000 YTL'lik sermayemin olduğunu ortaklık kurup ortak olacağım girişimci arkadaşlara ihtiyacım olduğunu yazmıştım. Herkez birşeyler alıp satıyor birbirine fikir beyan ediyor .Ben henüz mesajıma cevap dahi alamadım ne garip değilmi aynı pozisyonda biri bayan profili ile forma yazı gönderdiğini görüyor yorumlar,fikirler,teklifler hatta yüzyüze görüşebilirmiyiz diye acele istekler....
Sonuç galiba ne istediğimizi bilmiyoruz.İş yapmak isterken dahi beynimizin gerisindeki zihniyette problem var herhalde. Kafalar karışık; Erkekler hani kadın erkek eşitti neden erkekleri geri planda tutuyorsunuz , kadınlara bu ilgi neden?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye254 yazı
çok doğru söylüyorsunuz. ÇOK TUHAF adlı yazımı okursan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. Benim sermayem de 10 milyar.Adanada kurulu bürom olduğunu fikri olan kişilerle beraber çalışıp %50 karı paylaşmayı önermiştim. Ondan sonra parası olanlar biraraya gelip iş yapalım dedim. Olumlu karşılandı ama daha sonra gördümki herşey laftaymış. Ve mithiş derecede soğudum. İsterseniz msnde dertleşebiliriz. can_kaltun@hotmail.com

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret