Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Dış Ticaretteki Destekler

BaşlatanistanbulhalTarih23/04/2011 01:44:29Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı

MERHABA SAYIN KONIKS UYELERİ
yurt dısında sube acıldıgında % 60 lık destek payınız var. kiranizda,reklamınıza, deponuzdan,raf alımına kadar. tek koşul. herşeyın resmi yapılması. 6 ay ıcınde yaptıgınız harcamaların %60 veya %70 lere varan geri iadeler alabiliyorsunuz. oncelıklı olarak tr şirketiniz olacak bu kısım cok onemli. tr deki şirketin şubesini yurt dısına acacaksınız ve tr urunlerini satmanız gerekiyor. ayrıca pazarlama araştırması için yıllık 5 program yapıp, 70.000 $ yapılan harcamalar karsılıgında geri iade alabiliyorsunuz. bundada hersyı kredı kartı ile yapıcaksınız şirket kartı olacak yani herşey resmi olmak zorunda. her ulkede 2 gun enaz kalmanız gerekiyor. ve ıkı kişi olabilir. bu işleri takip eden özel şirkettler var. onlara yıllık bir para ödüyorsunuz. bu firmalar sizin adınıza işlemlerinizi takıp edip iade paralarınızı hesabınıza aktartıyorlar.
bilginize

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye508 yazı
arkadaşlar ben yurt dışına bal satmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Türkiyede şu an yeni gelişmekte olan akrilik küvet jakuzive duşkabin, komple buiş ve benzer nitelikli elemanlar yetiştiriyoruz vede bunlara bağlı makineler isteğe göre imal ediyoruz,yurt dışı teklifleri veya bu iş genel olarak birçok ülkede yeni bir iş konumunda özellikle azerbeycan,kazakistan,gürcistan,kuveyt,ırak vede birçok yere ihracat konumunda ,devletten böyle bir kredi varmı iş için ,veya buişle ilgili çalışma yapılırsa ,bu işi dış ülkelere yayabiliriz vede buna bağlı ekonomik kazanç elde edebiliriz,sizin konumunuz gereği fikrinize ihtiyacım var ,şimdiden teşekkürler,saygılarımla.
cumalioktay

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Yeni Üye5 yazı

merheba sayin koniks uyeleri
benim bu tesviklerin yaninda size bir onerim var iranda ve ozellikle aras free zone adli serbest ticari bolgede yabanci yatirimcilara sunulan buyuk tesvikler var ornegin 15 yila kadar vergiden muaf olmak yapacaginiz uretim icin size yer vermek ve cok sayida imkanlar . ben iranda yatirim yapmak isteyen ve montaj hatii kurmk isteyen arkadaslarima her turlu yardimda bulunmaya hazirim .
00989365509856
hoseyn soleymani

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Mühendis
Üye920 yazı
merhabalar arkadaşlar..
ben de yurt dişinda Türkiyede üretilen ve yurt dişinda olmayan ürünleri satmak istyorum...hatta ofis-showroom açilsin daha iyi.. ortaklaşa... bilginize. web adresimi inceleyın. www.granitsanat.com veya fecebook: Granit Sanat Ezmar Nebieriedze olarak bulabilirsniz... her ülkede gidebilen ürün ve yüksek kazançlıdır...
saygilarimla.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
Sayın Border'e katılıyorum. Doğu illeri kapsamı nedir ve diğer avantajları nelerdir ?? Sn. emremmavi sanırım siz Amerika'da yaşıyorsunuz. İthalat&ihracat yapmak için Amerika'da hangi eyaleti öneriyorsunuz??

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
Benim istanbul da tekstil atölyelerim ve mağazalarım var.burada imal ettiğim ve sattığım ürünlerimi yurtdışına da satmak istiyorum özellikle amerika ya bu konuda bana yardımcı olucak arkadaşlar var mı? bu konularla ilgili hiçbilgim yok. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil