İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Irak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorumC
Yeni Üye26 yazı
“ Günümüz toplumu,benzer eğitim almış benzer çalışanların;benzer fikirlerle benzer ürünleri,benzer kalite,benzer fiyat ve benzer yöntemlerke sattıkları benzer firmalarla dolu.”
Kjell Nordstrom&Jonas Ridderstrale
R
Üye351 yazı
E
Yeni Üye99 yazı
merhaba ben su anda kuzey iraktayim sana nasil yardimci olabilirim ogrenmek istedillerin neler arastira bilirim bu arada benim islen bir alakam yok ama tanidiklarim var kolay gelsin
M
Yeni Üye1 yazı
F
Yeni Üye89 yazı
O
Üye127 yazı
Erbil'de ofisim, şirketimin şubesi var, İlk yardım çantaları için çalışma yapmıştık, çok ciddiye aldılar.
Fakat 500.000 Ad. istedi silahlı kuvvetler. Daha sonra bir sorundan dolayı öylece kaldı.
Bu çalışmamızdan dolayı gördüğüm, tıbbi konularda bölgede birçok şeye ihtiyaç var hatta Türkiyeye haftada bir gelip giden var tedavizi için.
Fakat 500.000 Ad. istedi silahlı kuvvetler. Daha sonra bir sorundan dolayı öylece kaldı.
Bu çalışmamızdan dolayı gördüğüm, tıbbi konularda bölgede birçok şeye ihtiyaç var hatta Türkiyeye haftada bir gelip giden var tedavizi için.
E
Yeni Üye3 yazı
aslında türkiyede de medikal sektöründe yeni açılımlarla çok güzel para kazanılır güzel fikirlerim var erkankacar34@gmail.com
A
Yeni Üye1 yazı
04/05/2012 : 18:25:07#8
Web sitesi
Alıntı
ırak a birçok malzeme ve ilaç türkiyede gitmekte bazı ilaç firmalar direk orda fakat kamu mal alımı kötü genelde elden satın alınan ürünler bavul tiç ile gidiyor ordan partner bulun yoksa tokatı kötü oluyor dünyanın her yerinde salıkhiz skıntılı fakat buralar yeni bilende az bu nedenle cazip ben haftada 10 liste cevaplıyorum 1 satış oluyor bizdede uyanık çok ordada işi öğrenince peşinizde dolaşıyorlar mümkün olduğu kadar peşin yapabileceginiz işler yapın bizim 50 usd ye satamadığımız malı 45 e bizden alıyorlar 250-300 e orya satıyorla ama 1-2 sefer oluyor süreklilik sağlayacak iş kurmaya düşünün örnegin kuaför kozmetik inanılmaz para harcıyorlar
iyi çalışmalar
iyi çalışmalar
İ
Yeni Üye89 yazı
22/05/2012 : 17:26:01#9
Web sitesi
Alıntı
medical ve ilaç işinden iyi anlamakla beraber kendim eczacılık fakültesinden mezunum.bu konuda iş yapmak isteyenlerle ortak calışabiliriz.ben buraya gelen türklere tercümanlık ve danışmanlık yapmaktayım.
İ
Yeni Üye89 yazı
04/12/2012 : 17:21:47#10
Web sitesi
Alıntı
I
Yeni Üye16 yazı
ben ırakta şu anda inşaat işi ile ilgileniyorum
ablam eczacı olduğu için bu konuyla ilgili araştırma yaptım
sizin ne düşündüğünüzü anlayamadım ilaçla ilginiz nedir
ablam eczacı olduğu için bu konuyla ilgili araştırma yaptım
sizin ne düşündüğünüzü anlayamadım ilaçla ilginiz nedir
P
Yeni Üye23 yazı
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR İSTANBUL'DA HASTA BEZİ SATIŞI YAPACAK BAYİLİK ALMAK İSTİYEN KURUM VE KURULUŞLAR ARIYORUZ..
B
Yeni Üye9 yazı
Sayın Sinanistan ;
18 yıl uluslararası ve ulusal ilaç şirketlerinde çalıştım. İlaç işinin her ayrıntısını bilmekle beraber son 6 yılımda satış müdürlüğü yaptım. 2 ay önce işten ayrıldım. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz . Net ve doğru bilgiyi aktarırım.
Kolay gelsin
18 yıl uluslararası ve ulusal ilaç şirketlerinde çalıştım. İlaç işinin her ayrıntısını bilmekle beraber son 6 yılımda satış müdürlüğü yaptım. 2 ay önce işten ayrıldım. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz . Net ve doğru bilgiyi aktarırım.
Kolay gelsin
L
Yeni Üye10 yazı
elimde toshiba marka tomografi cihazı var.irak hükümeti ithalatına teşvik kredi veriyormuş ilgilenenler mesaj atabilir
B
Üye139 yazı
SAYIN OMER ISITAN BEY,
MERHABALAR
COLOSTOMI TORBASI ALICAGIM.
AYDA 5000 ADET CIVARINDA.
HELLISTER VE COCPLAST MARKA VE TURKIYE IMALATI URUNLERIN TEDARIGINDE TAVSIYELERINIZI ALMAK ISTERDIM
SAYGILARIMLA
HUSEYIN MAZLUM
URUMIYE IRAN
urumbazar@yahoo.com
MERHABALAR
COLOSTOMI TORBASI ALICAGIM.
AYDA 5000 ADET CIVARINDA.
HELLISTER VE COCPLAST MARKA VE TURKIYE IMALATI URUNLERIN TEDARIGINDE TAVSIYELERINIZI ALMAK ISTERDIM
SAYGILARIMLA
HUSEYIN MAZLUM
URUMIYE IRAN
urumbazar@yahoo.com
L
Üye262 yazı
selam "benmazlum" bey...istediğiniz ürünün menşei önemlimi? avrupa malı veya çin malı kaliteli olsa işinizi görürmü? nereye teslim istiyorsunuz???
M
Yeni Üye1 yazı
Kuzey Irak'a ilaç ticareti yapmak istiyorum.Türkiyede ciddi bir tedarik zincirim var. İlgilenen olur ise mahmutcavga@hotmail.com.tr
B
Üye139 yazı
KOLOSTOMI URUNLERI COLOPLAST MARKA OLACAK
ILGILENENLER ADRES VERIRLERSE DETAYLI LISTE GONDERIRIM
turkiye veya irakta erbil teslimi de alirim odeme nakit
HUSEYIN MAZLUM
urumbazar@yahoo.com
ILGILENENLER ADRES VERIRLERSE DETAYLI LISTE GONDERIRIM
turkiye veya irakta erbil teslimi de alirim odeme nakit
HUSEYIN MAZLUM
urumbazar@yahoo.com
E
Yeni Üye33 yazı
ilaç ihracatı ve mal tedarikinde yardımcı olabilirim,
K
Yeni Üye2 yazı
damar yolunu bıkerede bulan cıhazla ilgili görüşebiliriz
M
Yeni Üye3 yazı
merhaba sayın kalyoncu eğer istanbul da iseniz yüz yüzede görüşebiliriz.Eğer görüşme konusunda ciddiyseniz benimle mail adresimden irtibata geçebilirsiniz.
V
Yeni Üye37 yazı
Kilo ile uygun fiyata hasta bezi, yatak bezi ve bebek bezi satışları başlamıştır. ilgilenenler 0532 765 32 03
R
Yeni Üye1 yazı
Selamlar eczacılık fakültesi mezunu yıllarca ecza deposunda calısmıs biri olarak ırakta olusabılecek ilaç ihtiyacını karşılamak ve bu pazarda yer almak istiyorum hertürlü teminat ve iskonto yapabilirim nakliye de herhangi bir sorun olamaz iletişim email : mdereli@yahoo.com
Saygılarımla Diyarbekirli
V
Üye550 yazı
06/02/2017 : 02:24:40#24
Web sitesi
Alıntı
Iraka gül satabilirmiyiz acaba ticaret basladimi canlanmaya
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz