Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmir'de Bir Sahil Kasabasında Yapılacak Şeyler?

Başlatansmyrna_Tarih19/04/2011 09:49:22Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba...
Başlıkta da belirttiğim gibi yazın Ege'de yazlık küçük bir kasabada bir arkadaşımla iş yapmak istiyoruz. Nüfusu 15bin civarında, genelde emekli kesime hitap eden bir yer. Çarşıya yakın bir yerde dayımın ufak -3 m2- boş duran bir dükkanı var, yazın orada bişeyler yapıp harçlığımı çıkarmamı istiyor.
Dükkanın hemen bitişiğinde tost da yapan bir çay bahçesi var. Vitamin bar tarzı sıkma meyve suyu satabilir miyim diye düşünüyorum...onun da Ege bölgesinde pek gitmediğini biliyorum. bunun dışında başka ne yapabilirim mekanda? sizin gibi deneyimli girişimci abilerin ablaların fikirlerinden yararlanmak isterim. Şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye13 yazı
mademki sirf yaslilalar var, ben sana tibbi malzeme isine gir. örnegin tekerlekli sandalye, yürüme araclari, seker ve tansiyon ölcme aletleri gibi ürünler satabilirsin.
ben sana almanyadan bunlari siparis verdigin taktirde en uygun sartlarda temin edebilirim.
Tuncay Tasocak (Finco Gruppe)

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
yok hocam ya o kadar değil yani huzurevi gibi bir yer değil sonuçta nüfusun yarısı belki de daha fazlası gençlerden oluşuyor. Demek istediğim yaz tatilinde dışarıdan gelen insanların çoğu emekli insanlar.

Ben vitamin bar açmayı düşünüyorum ama nedir ne değildir şu an araştırma aşamasındayım. ne dersiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci