Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristanda Ortaklıkan Ayrılmak. . . .

BaşlatanyurdalanTarih17/04/2011 19:49:34Yorum7

İlk mesaj
Üye170 yazı
ARKADAŞLAR....
SİZLERİN FİKİR VE TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM. B.G DE 2009 YILINDAN BERİ KURULU AMA FALİYETİ OLMAYAN Bİ ŞİRKETİM VAR.İZMİRDE BERABER ÇALIŞTIĞIM 89 GÖÇMENLERİNDEN OLAN ARKADAŞIMDA ŞİRKETE %10 ORTAK AMA BU ARKADAŞIN BANA FAYDASINADAN ÇOK ZARARI OLDU ŞİMDİ ONU ŞİRKET'DEN AYIRMAK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM.BANA KAÇ LEVAYA MAL OLUR ŞİRKET'İN % 90 NI BENİM. ŞİRKET .OOD. TÜRÜNDE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye170 yazı
bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye286 yazı
Bir iki gun icinde sana detayli bilgi verecegim

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı

yurdalan sen ne istediğini ne yapacağını bilmiyosun ben sana şöyle söyleyeyim kötü niyetim yok ama bu bilgi ile sakın ticaret yapmaya kalkma konuya hakim değilsin heryerde her işte kaybedersin genel bilgi değil kesin bilgi önemli bilmediğin bir işi yapamazsın gir bir işe çalış o kapasiteye geldiğin zaman ticaret düşünmeye başla normalde her işte para var

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Mühendis
Üye170 yazı
çok sağol serji çok haklısın b.g ticaret zor en yakının bile öpmeye çalışıyo bende dürüst olan arkadaşları bulmaya çalışıyorum bana paraları değil bilgileri lazım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
skype var mı benımkı sezcan17 ıstersen gir konuşalım ben sana yardımcı olayım bende ticaret yapıyorum param var ama yardımcı olurum problem deil

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Mühendis
Üye286 yazı
ONCE BULGARISTAN A GELECEKSIN BIR ORTAKLAR KURULU TOPLANTI KARARI ALACAKSIN VE BU TOPLANTININ KONUSU HISSE DEVRI OLACAK DIGER ORTAGININ KAYITLI BULUNAN ADRESINE YAZILI DAVETIYE GONDERECEKSIN YASAL SURE ICINDE BU TOPLANTIYA KATILMAZ ISE BUYUK HISSE ORTAGI OLARAK SEN BU KARAR TOPLANTISININ ALTINA IMZA ATARAK DIGER ORTAGIN HISSELERINI DEVR ALABILIRSIN.BU OLAY TAKRIBI 20/25 GUN ICINDE SONUCLANIR YAKLASIK 500 LEVA GIBI GIDERIN OLUR.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
arkadasim ben suanda bulgaristandayim burda kaliyorum bir is yaptik kriz geldi buralar bitti bir is yapacaksan 1000 kere dusun 1 kere karar ver burda insanlari kullanmak isteyen cok dikkatli olmani tavsiye ederim

Yerleşim Bulgaristan / SumenMeslek Di?er