Oldukça hevesli ve girişimci arkadaşlar var.
Şimdi ilgilenen arkadaşlar için bir iş teklifim var..
Tekirdağ a bağlı bir sanayi ilçesinde oldukça güzel iş yapan faal bir spor salonum var. Salon 600 metrekare alan içinde 3 ayrı çalışma 1 dinlenme ve cafe alanı 2 soyunma odası 4 duş 2 wc lavabolar kondüsyon aletleri uzakdoğu sporları için kauçuk tatami döşeli...
Kısacası güzelmi güzel bir ortam.. Ben yaklaşık 10 yıldan beri bu işlerin içindeyim salonumu bu yeni salona taşıyalıda 3 yılı doldurdum dolduruyorum..Bu zaman zarfında bir başka işe daha başladım..Gündüz diğer işe akşamlarıda salona bakıyorum..Ama tek başıma 2 iş beni eritmeye başladı.
Salona eleman alıyorum ama bilen bilir "El elin eşeğini Türkü söyleye söyleye arar" olayı..!
Şimdi çok sevmeme ve içim gitmesine rağmen bu spor salonunu devretmeyi düşünüyorum.Herşeyi hazırdır.Salondaki Body ekipmanları 2 ay evvel Ramazandan önce sıfırlandı..Daha evvel kullandığım ekipmanda halen duruyor yani salonda full 2 takım body ekipmanı mevcut.
Uzakdoğu sporları,body ve Breakdance çalışmaları yapılıyor..Birde bayan hoca ayarlayıp bayanlar için spor dersleri alınması gerekli ki buda olduğu taktirde sadece burdan ayda en az 2-3 bin ytl gelir var.
Ama dediğim gibi bir başka işim daha var.Ve Dürüst söylemem gerekiyor 10 yıldır salon çalıştırıyorum bu işi sevmeme rağmen ne diyeyim içimde bir kırıklık var gibi..Birde sağlık sorunum var.
Sabah evden çıkıp işe işten çıkıp salona salondan çıkp eve gelmem saat 11 i buluyor hal böyle olunca hem fiziken hem ruhen yıpranıyorum ailele ilgilenemiyorum.
Girişimci ve bu işe sermaye yatırabilecek arkadaşlara hazır iş anahtar teslimi olarak vereceğim.Az bir reklam çalışması bazı kampanyalar dediğim gibi yeni ilave bayan hoca vs gibi tek tük ekleme yapmanız gerekli ki bunlar zaten olmazsa olmazlardan.
Ciddi olarak bu işi düşünen arkadaşlar buradan yazarlarsa onlara dönebilirim mümkünse mailinizi ekleyin.
Spor işinde her zaman gelir vardır.Hatta 21.yüzyılın mesleklerinden biridirde denebilir.
Kendine güvenen ben bu işi yaptım,yapabilirim diyebilen arkadaşlar cidden bir düşünün.