Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Poşetli Simitmatik Projeme Ortak

BaşlatantarkanexTarih15/04/2011 20:53:35Yorum5

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
otomatın içerisine yerleştirilen simitler makineye 1 tl atıldıktan sonra işliyor atılan paradan sonra simit ön tarafa gidiyor bu sırada açılan poşet geriliyor ve simit içerisine düşüyor.ordanda alt kapağa
bu projeme ortak olabilecek ve bu makinenin örnek prototipini çıkarırsak piyasada büyük bir yer sağlayabiliriz.diye düşünüyorum.
ciddi olan arkadaşlarla diğer projelerimide görüşebilirim.
http://www.youtube.com/watch?v=5V40A5JgG2Q&feature=related

tarkanex-tarkan dikdere

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye644 yazı
Güzel kardeşim zaten simitcimatik diye bu otomat var sen geç kaldın.Googleden aratırsan görürsün.samsunlu taceddin bey bu işin patent sahibi...

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - KARYA15
Güzel kardeşim zaten simitcimatik diye bu otomat var sen geç kaldın.Googleden aratırsan görürsün.samsunlu taceddin bey bu işin patent sahibi...

Sizin yazınızdan sonra bende merak edip baktım.

http://www.iskuruyorum.com/haber/haber/689-simitci-matik-is-fikri-dragons-den-turkiye-4-bolum.html

Bu linkte Dragon Den's Türkiye yarışmasına katılma videosu bulunmaktadır.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı

arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum yorumlarınız için.bu otomat projesini başkasıda yapmış olabilir.benimki belkide yapılan en geniş özelliklere sahip steril ve sıcaklık ayarlı içinde sadece simit olmayacak tarzdan bir proje içinde açma ve poğaça pide bulunan yanında çay aparatı ile birlikte çalışan bir proje madem konuyu açtık söylemek istedim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar burada simit otomatı ile ilgili yorumların bir kısmını okudum . Tabiki otomat piyasasısını ithal ürünlere ihtiyaç duymayacak şekilde ne kadar geliştirebilirsek bu hepimizin başarısı olur . simitçimatik markası ile birkaç ilde bayiliklerimizi oluşturduk . ve bayilik oluşturmayada devam ediyoruz şimdilik ısıtmalı ve ısıtmasız olmak üzere iki modelimiz piyasada faaliyette inşallah yakın zamanda daha farklı ürünler içinde otomatlar yapacağız . Daha detay bilgi için google simitcimatik yazmanız yeterli . Saygılar
tacettin

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
Tacettin Bey, özel mesaj attım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er